FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea dezvăluie de ce a ales să rămână la FCSB: „Asta m-a determinat să continui” + ce relație va avea cu Gigi Becali

Toni Petrea
Foto: Imago
Toni Petrea Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 06:59 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 08:34

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a dezvăluit de ce a ales să rămână în continuare echipă și în acest an și a anunțat obiectivele pe care le are în noul sezon.

La finalul meciului amical cu Zimbru Chișinău, câștigat cu 6-1 de FCSB, Toni Petrea a vorbit despre motivele pentru care a ales să-și prelungească contractul cu vicecampioana României pentru acest sezon și a precizat și care va fi relația cu patronul echipei, Gigi Becali.

FCSB are un nou număr 9: „Sunt viitorul atacant al echipei”
FCSB
FCSB are un nou număr 9: „Sunt viitorul atacant al echipei”

Toni Petrea: „Discuțiile cu conducerea clubului și cu jucătorii m-au determinat să continui”

„Am avut un final de sezon destul de bun, cu un play-off foarte reușit până la un punct. Evoluția noastră, rezultatele pe care le-am avut, discuțiile pe care le-am avut și cu conducerea clubului, și cu jucătorii m-au determinat să continui. Am încredere că anul acesta va fi cu totul și cu totul altfel. 

A fost primul gând și primul mesaj pe care l-am transmis jucătorilor când ne-am revăzut după vacanță, câștigarea campionatului. Trebuie să schimbăm câte ceva, vedem ce anume față de sezoanele trecute. În primul rând, pentru a ne califica în grupele Conference League, deoarece acesta este obiectivul principal imediat și după aceea, cel cu campionatul.

Colaborarea cu Gigi Becali va fi ca și până acum. Noi am fost foarte ok. Dacă nu era așa, probabil că nu mai continuam sau se întâmplau alte lucruri”, a declarat Toni Petrea potrivit sport.ro.

Toni Petrea, după Zimbru - FCSB 1-6: „Mă interesează mai mult exprimarea jucătorilor”

Antrenorul FCSB a comentat și succesul la scor al echipei sale în amicalul cu moldovenii de la Zimbru.

„Un meci de pregătire, un meci amical, pe un teren foarte frumos, cu spectatori pătimași. Un antrenament foarte bun împotriva unei echipe care nu este la același nivel de pregătire cu noi. A fost util acest test, ținând cont că mai avem două săptămâni până începe campionatul și două meciuri amicale, în țară. 

Mă interesează mai mult exprimarea jucătorilor, să consolidăm niște relații de joc, încercăm să facem un pressing cât mai bun ca să recuperăm mingea cât mai repede. Sunt mai multe aspecte tactice pe care le urmăresc în aceste jocuri”, a mai declarat Toni Petrea.

VIDEO Florin Motroc, despre transferurile realizate de FCSB: „Sunt jucători de calitate!”

Citește alte știri din Liga 1:

Zi plină pentru formațiile din Liga 1 » Rapid, învinsă în Austria! CSA Steaua, victorie cu o formație de primă ligă
AMICALE
Zi plină pentru formațiile din Liga 1 » Rapid, învinsă în Austria! CSA Steaua, victorie cu o formație de primă ligă
Ofertă de 2.000.000 € pentru o vedetă de la CFR » Nelu Varga a răspuns pe loc
CFR CLUJ
Ofertă de 2.000.000 € pentru o vedetă de la CFR » Nelu Varga a răspuns pe loc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
Dobermannul
Dobermannul  •  03 Iulie 2022, 12:22

Apropo de umilinte. Ce spun astia care sustin CFR: "Tot cu ministrii si ofsaiduri sa castigam campionatul, nu e nici o problema...Steaua, Dinamo si FCSB au zeci de astfel de campionate castigate, nu fi zgarcit, lasa-i si pe altii sa castige macar 20-30 campionate prin furt si jaf, sa vada si altii cum e sa castigi pe nemeritate. Reluam discutia prin 2035-2040, multa sanatate pana atunci!" De aici umilinta de a ne prezenta la meciurile externe cu "campioane" si jucatori umflati prin manarii si prin consecinta de a pierde meciuri pe banda rulanta. Asta da umilinta si nemeritata de imensa majoritate a microbistilor care vor spectacol pe stadioane nu scenete cu scenarii scrise de politicieni.

marcel1974
marcel1974  •  03 Iulie 2022, 11:00

Sant jucători de calitate la fcsb, asa spune cineva.Stadioanele sant tot mai goale ,din an în an.Calitatea fotbalistului roman ,este tot mai slaba.Gigi face ce vrea cu echipa, ca sant banii lui.Eu unul, de mult nu mai cred, în visele lor,sant prea mici și prea slabi. Chiar și pentru liga 1.

ali.bec
ali.bec  •  03 Iulie 2022, 10:13

Petrea, ghiocelul lui Gheorghe

Vezi toate comentariile (8)
Comentează