FOTBAL  »  Superliga  »  AMICALE

VIDEO Zi plină pentru formațiile din Liga 1 » Rapid, învinsă în Austria! CSA Steaua, victorie cu o formație de primă ligă

FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial
FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 21:22 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 01:46

Cu două săptămâni rămase pâna la startul sezonului 2022/2023, formațiile din Liga 1 pun la cale ultimele detalii.

Rapid, învinsă de LASK Linz

Rapid a fost învinsă cu 2-0 de LASK Linz, ocupanta locului 8 în ultimul sezon din Austria. Scorul a fost deschis de Marin Ljubicic, în minutul 11, la finalul unei acțiuni încâlcite în terenul giuleștenilor. 

FCSB a primit gol de la Zimbru, penultima clasată din Moldova » 7 reușite la Chișinău
ZIMBRU - FCSB
FCSB a primit gol de la Zimbru, penultima clasată din Moldova » 7 reușite la Chișinău

Deznodământul a fost un șut din 6 metri în poarta goală. Rezultatul final a fost stabilit de Thomas Goiginger, în minutul 39, cu un lat din interiorul careului.

Echipa Rapidului: H. Moldovan - Săpunaru, D. Griore, P. Iacob - Belu-Iordache, Al. Albu, R. Moise, Șt. Pănoiu, Fl. Ștefan - Vojtus, V. Costache 
Antrenor: Adrian Mutu

FC Botoșani a făcut scorul zilei

FC Botoșani a făcut instrucție cu SC Schwaz, formație din al treilea eșalon al Austriei, scor 6-1. Golurile moldovenilor au fost marcate de Mateus (min 2), Lupeta (min. 21), Camara (59), Bogdan Filip (65), Mailat (81) și Grubac (83).

Echipa de start a lui FC Botoșani: Ureche - Patache, Șeroni, Moescu, Dragu - David, Tîrcoveanu, Petkovski - Tisdell, Lupeta, Mateus
Rezerve: Pap, Toader, Filip, Dican, Nechita, Florescu, Mailat, Camara, Țigănașu, Grubac, Tomache 
Antrenor: Mihai Teja

FC Voluntari, eșec în Polonia

În cantonamentul polonez, FC Voluntari a fost învinsă de Leczna, echipă retrogradată din prima ligă a Poloniei, scor 2-1. Reușita ilfovenilor a fost semnată de George Merloi, în minutul 71, cu un stâng din interiorul careului.

Următorul test va avea loc marți, de la ora 18:00, împotriva lui Hapoel Beer Sheva, vicecampioana Israelului.

CSA Steaua, victorie cu FC Argeș

CSA Steaua s-a impus în primul amical al verii, disputat împotriva prim-divizionarei FC Argeș, scor 1-0. Daniel Oprița a folosit o formulă ofensivă, cu trei atacanți veritabili, Chunchukov, Atanas Trică și Chipirliu. 

Unicul gol al partidei disputate la Curtea de Argeș a fost semnat de Dragoș Niculae, în minutul 63, cu un șut de la 16 metri.

CSA Steaua: H. Iancu - Oroian, Wallace, C. Gugu, A. Sima - A. Popa, Bărbulescu, Balgiu - Chunchukov, A. Trică, Chipirliu 
Antrenor: Daniel Oprița

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Octavian Popescu și-a stabilit obiectivele pentru noul sezon + Ce spune despre duelul cu CFR Cluj

„Condamnă” o echipă din Liga 1 la locurile din subsolul clasamentului: „Printre ultimele 4 sigur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
argus
argus  •  03 Iulie 2022, 23:16

Mutu disicoplul lui Miţă Iosif? La fel precum "maestrul Miţă", nu are nici o intenţie in formarea unui nuceleu (5-6 jucatori) pe care sa se poata baza! Nu este de înţeles sa spui ca transferi ca sa acoperi posturi deficitare, iar din meciurile de verificare, rezulta o problema ar fi la mijloc, Rares Ilie fie ca nu a ucat u meci intreg fie ca a fost schimbat! Pedagogie sau a pus "urechea" la criticile aduse acestuia dupa evolutiile din meciurile U 19? Ce ratiune, motiv sa fi avut ca intr-un meci cu scopul de a stabili echipa de baza, sa introduci un alt portar (ce avea Moldovan, "tuşea"? In timp ce comunicare portarului cu jucatorii este esentiala (necesară de acomodare cu noii jucatorii (sau invers?) la ce pui in poarta un porta un jucator nou, neexeprimentat, la ce te-ajuta? Dupa "lunga lui Miţă" si schimbarule haotice, ce uremaza dle Mitu?

freddy
freddy  •  03 Iulie 2022, 12:10
Postat de mattteo pe 02 Iulie 2022, 22:26

Asa e. Dar stai ca nu s-a judecat la TAS, e posibil sa avem o surpriza. Au dat unda verde sa joace Chiajna in loc de CSA la baraj, dar inca nu e judecat disarul. Se vor juca doua etape si apoi o sa avem surpriza ca se anuleaza rezultatele Chindiei si trebuie sa dea barajul adevarat cu CSA.

Mai copile...l ai citit prea mult pe catalin :)))))))) S-a terminat! Nu aveti drept de promovare. Nici ieri, nici azi si nici maine!

mihai041
mihai041  •  03 Iulie 2022, 04:56

Această publicație e o glumă proastă.Ați avut un singur articol despre toate echipele angrenate în amicale și o mulțime despre echipa pușcăriașilor Becali,Stoica și Mustață.Sunteți de toată jena.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează