FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Gigi Becali despre Gabi Tamaș: „Bea și în cantonament, de față cu toți jucătorii. Are patima băuturii”

Gabi Tamaș // FOTO: Imago
Gabi Tamaș // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 18:05 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 18:53

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit azi despre unul dintre cele mai fierbinți subiecte din Liga 1, situația în care se află Gabi Tamaș. 

Fundașul de 38 de ani a plecat cu scandal de la Petrolul, iar recent a ieșit la suprafață o înregistrare în care îi înjura și jignea pe fanii ploieșteni. 

L-au abordat pe Tamaș imediat după plecarea de la Petrolul » Unde poate ajunge fundașul central
FC Brașov
L-au abordat pe Tamaș imediat după plecarea de la Petrolul » Unde poate ajunge fundașul central

Gigi Becali: „Tamaș bea în cantonament” 

Patronul FCSB, echipă pentru care Tamaș a evoluat în două rânduri (ianuarie - august 2015 și februarie 2016 - iulie 2017) l-a lăudat pe fundaș pentru caracteristicile sale, dar susține că ar fi avut de suferit în carieră din cauza vieții extrasportive. 

„ Gabi Tamaș, dacă era fotbalist serios, putea fi unul dintre cei mai mari fundași din lume. Dar nu poate fi serios. El trebuie să se ducă la distracție și la băutură. 

El nu ține cont, ia și bea și în cantonament, de față cu toți jucătorii. E patima lui. Are patima băuturii și nu poate scăpa de ea”, a spus Gigi Becali la ProArena. 

VIDEO Andrea Compagno, după a 3-a victorie la rând a FCSB-ului în Superligă: „Important e că nu ne-a rămas capul la înfrângerea cu Silkeborg”

Citește și:

Gigi Becali suspină după fostul antrenor de la FCSB: „Aveam posesie cu el, chiar l-am sunat”

Gigi Becali și-a pus suporterii în cap, dar decizia lui devine salvatoare pentru FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  17 Octombrie 2022, 21:34

Tamm si Dawa sunt baieti puri, nu ating paharul dar nici mingea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează