FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali suspină după fostul antrenor de la FCSB: „Aveam posesie cu el, chiar l-am sunat”

Gigi Becali / foto: Arhivă GSP
Gigi Becali / foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 11:34 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 16:39

Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei FCSB, admite că s-a grăbit în momentul în care a acceptat încheierea colaborării cu Toni Petrea, predecesorul lui Nicolae Dică pe banca roș-albaștrilor.

Nemulțumit de modul în care FCSB se exprimă sub comanda lui Nicolae Dică, Gigi Becali a lăsat de înțeles, în timpul ultimei intervenții televizate, că îl regretă pe omul care și-a dat demisia în iulie. Toni Petrea a adus ultimul trofeu în vitrina roș-albaștrilor și s-a luptat pentru titlu până în ultimele etape în sezonul anterior. 

Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Văd că nu s-a smerit. Fraierul a sărit imediat, trebuie să reglăm niște lucruri”
FCSB
Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Văd că nu s-a smerit. Fraierul a sărit imediat, trebuie să reglăm niște lucruri”

Gigi Becali suspină după Toni Petrea: „Aveam posesie cu el”

Toni Petrea știe să facă posesie. Cu Toni Petrea, echipa avea posesie, dominam jocul cu el. Când a plecat, m-am rugat de el: «Toni, nu pleca, o să te califici, nu e bine să pleci». Când ne-am calificat, chiar l-am sunat: «Mulțumesc pentru ce ai făcut!». 

Toni Petrea mi-a spus atunci că o să mai avem timp să lucrăm împreună, dar că ar fi bine să facem un șoc la echipă”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Toni Petrea, „secund” al lui Laurențiu Reghecampf din 2011 până în 2020, și-a început cariera de antrenor principal în vara lui 2020, când a fost angajat la FCSB. A încheiat primul mandat după un an, în care a câștigat Cupa României, apoi a fost reangajat de roș-albaștri pentru un al doilea mandat, întins între noiembrie 2021 și iulie 2022.

Gigi Becali suspină după fostul antrenor de la FCSB: „Aveam posesie cu el, chiar l-am sunat”
Toni Petrea e regretat de Gigi Becali

45 de victoriia obținut FCSB cu Petrea antrenor, dintr-un total de 77 de meciuri

Toni Petrea face minuni la Chindia

După 1-0 cu CS Mioveni, Toni Petrea a ajuns la patru succese consecutive obținute pe banca târgoviștenilor, după victoriile obținute în fața Stelei, scor 2-1, în Cupa României, și celor de la Rapid, 2-1, și FCU Craiova 1948, 1-0, în campionat.

Chiar dacă jucătorii erau într-o situație foarte dificilă și contau punctele, mă interesa modul de exprimare în teren. Pe mine mă interesează să jucăm fotbal. Normal, ne adaptăm și la ce oferă jocul, dar eu vreau să pregătim fiecare joc la victorie, indiferent de adversar.

Sunt încrezător în această echipă, putem facem lucruri bune, dovadă aceste victorii pentru care-i felicit pe jucători.

- Anton Petrea, antrenor Chindia, după a patra victorie consecutivă pe banca dâmbovițenilor

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan după FCSB - UTA Arad 2-1: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali îl pune la punct pe MM Stoica: „Văd că nu s-a smerit. Fraierul a sărit imediat, trebuie să reglăm niște lucruri”

Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
flob
flob  •  17 Octombrie 2022, 19:53

Hai nu mai vorbii prostii, antrenorul nu a fost schimbat niciodată.

stefdomi
stefdomi  •  17 Octombrie 2022, 19:11
Postat de smdb pe 17 Octombrie 2022, 17:47

"Posesia, posesia...." :)) Asta-i mai obsedat de posesie decat de D-zeu. Some stats: Liverpool - Man. City 1-0, posesie 37%-63%. Real Madrid - Barcelona 3-1, posesie 43%-57%. CFR-Slavia Praga 2-0, posesie 38%-62%. Astea-s exemple doar de saptamana trecuta, nu dintr-un sezon intreg sau an. Si nici nu m-am dus la meciurile lui Athletico Madrid de ex. :))) Cum sa fii atat pe prost s-o tot tii pe a ta cu o ineptie cand datele spun exact pe dos?! Oare cine-i baga in cap prostiile astea?!? Am crezut ca MM-ul, ca si ala-i prost de bubuie, dar vad ca nu mai asculta de el. Cine l-o sfatui asa prost nu stiu, poate vreun duhovnic de-ai lui :)))), nu m-ar mira, e stiut ca la popi le place sa-si dea cu parerea si sa sfatuiasca unde au zero expertiza :)))

Suspectez că Oli sau Piți au făcut la un moment dat o glumă cu el “Gigi, dacă ai mingea nu ai cum să iei gol” și acum păstorul de ovine, habotnic, incult, plin de el și preaiubitor de bani, se crede mare antrenor repetând ideea…

maradona79
maradona79  •  17 Octombrie 2022, 18:18

Gigi Becali suspină după fostul antrenor de la FCSB: „Aveam placere cu el, chiar l-am sunat”. Cand suspini dupa fosta...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează