FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 10:43 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 11:20

Gigi Becali, patronul lui FCSB, spune că a uitat deja de umilința cu Silkeborg din Conference League, 0-10 la general, în dublă manșă.

Latifundiarul a mers în cantonamentul echipei după a doua înfrângere cu danezii și a dezvăluit ce mesaje a avut pentru jucători.

Gigi Becali, discuții individuale cu jucătorii de la FCSB

„Meciurile cu Silkeborg le-am uitat, 5-0, le-am uitat. Am și fost la echipă și le-am zis că eu nu vorbesc de trecut. Mă interesează viitorul. Viitorul înseamnă că valoarea câștigă meciurile, vreau posesie. Posesia câștigă meciurile. Pe majoritatea i-am lăudat, nu vreau să îi jignesc. 

Eu respect contractele, doar că nu mai fac parte din lot. Dacă nu vor să plece, rămân, dar nu vor mai juca. Am vorbit cu fiecare în Parte. Lui Dawa și Tamm le-am zis că sunt mulțumit de ei, ce pot face fundașii centrali când sunt mereu singuri? 

Lui Olaru i-am zis: «Nu am ce să îți spun, îți dai viața, doar că nu îți mai iese». «Tavi Popescu, nu mai ești ăla care ai fost». «Florinel Coman, ți-ai revenit și vei fi din ce în ce mai bun, ăla care ai fost». Un singur lucru am zis, valoare au, nu au posesia. Vreau posesia”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

Gigi Becali, mesaj pentru Coman după 2-1 cu UTA: „Bă, dă pase”

Becali a analizat și meciul cu UTA, 2-1, și a avut un mesaj pentru Florinel Coman.

„Am avut multe ocazii, dar tot nu îmi convine, nu am avut siguranța jocului. Eu am făcut selecția cu tot ce e mai bun în România, trebuie să am posesia. 

Am văzut aseară că Florinel Coman avea soluții de pase la mijloc, el s-a întors, s-a învârtit. Bă, dă, bă, mingea că ai unul la 4 metri, unul la 7. Pentru ce vrei să o pierzi? Asta trebuie să îi arate antrenorul. Bă, ce faci? Omrani are calitate, dar până dă mingea, ăhă, o dă la adversar. La CFR ținea, dădea pasă. Aseară nu. 

Compagno nu e un tehnic, dar se luptă, nu am ce să îi zic. Oaidă e folositor echipei. Când vrei mai multă siguranță, trebuie să joci cu el. Nu e extraordinar, dar e folositor echipei”, a mai spus Becali potrivit sursei menționate.

Vezi și alte știri despre FCSB:

Opinie categorică la GSP Live, după FCSB - UTA 2-1: „Chiar dacă se califică spectaculos în play-off, va fi greu să prindă podiumul”

Darius Olaru, omul meciului pentru roș-albaștri » Toate notele după FCSB - UTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
Dobermannul
Dobermannul  •  17 Octombrie 2022, 12:52
Postat de Baggio_antifecesebe pe 17 Octombrie 2022, 12:09

" BA " se vorbeste la stana, printre oi !!! BRAVO presei din Romania pesedista, pentru promovarea acestei *** si AGRAMATE, numita becali !!!

Si tu cum crezi ca se vorbeste pe stadioane si in vestiare? Fotbalul nu e club de maniere elegante.

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Octombrie 2022, 12:31

Bey Becali ești plin de povețe fotbalistice, științificule, d-ăia îți zic: BECALI PLEACĂ, BĂ!

Baggio_antifecesebe
Baggio_antifecesebe  •  17 Octombrie 2022, 12:09

" BA " se vorbeste la stana, printre oi !!! BRAVO presei din Romania pesedista, pentru promovarea acestei *** si AGRAMATE, numita becali !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează