FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

VIDEO // EXCLUSIV Opinie categorică la GSP Live, după FCSB - UTA 2-1: „Chiar dacă se califică spectaculos în play-off, va fi greu să prindă podiumul”

FCSB - UTA/ FOTO: Imago +21   FOTO
FCSB - UTA/ FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 08:05 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 09:09

Narcis Răducan, fost oficial la FCSB, a comentat victoria roș-albaștrilor cu UTA, scor 2-1, la GSP Live.

Fostul fotbalist al Stelei consideră că FCSB are șanse să ajungă în play-off, dar vede clasarea pe podium la final de sezon greu de atins. Roș-albaștrii sunt pe locul 7, cu 17 puncte, două sub Sepsi, echipa de pe locul 6.

Florin Răducioiu o vede pe FCSB în play-off, dar cu o condiție: „Asta trebuie pus la punct”
DECLARAȚIE
Florin Răducioiu o vede pe FCSB în play-off, dar cu o condiție: „Asta trebuie pus la punct”

VIDEO. Narcis Răducan, la GSP Live: „FCSB are șanse mici să prindă podiumul”

„Era un meci important după cutremurul din Conference League (n.r. - 0-10 în dublă manșă cu Silkeborg). Au trecut acest examen, nu fără emoții, pentru că nu a fost un galop de sănătate. Importante sunt cele 3 puncte, ușor ușor se închid rănile după ce s-a întâmplat în Conference League. 

FCSB este o echipă care trebuie să atace în continuu. Punctele vulnerabile din defensivă sunt ascunse atunci când atacă. Asta se poate întâmpla mai ales în Liga 1. Atunci când întâlnesc o echipă curajoasă, cu potențial ofensiv, au probleme. 

Acest campionat diferă de celelalte, când FCSB avea o serie de invincibilitate. Sunt multe echipe de locurile7-8, care pot pune probleme. Importante sunt victoriile. Ei nici nu trebuie să se uite cu cine joacă, ei trebuie să facă puncte. Și-au asumat parcursul ăsta. 

Și cu o calificare spectaculoasă în play-off, nu va fi ușor să prindă podiumul. Sunt echipe care au luat avans, Farul, Rapid. În primul rând să bifeze calificarea, să ia pas cu pas. Să ajungă în play-off și să încerce să termine cât mai sus, pentru că de titlu sunt prea departe”, a spus Narcis Răducan la GSP Live.

Citește și alte știri despre FCSB:

Darius Olaru, omul meciului pentru roș-albaștri » Toate notele după FCSB - UTA

S-a trezit Darius Olaru! » Execuția prin care a reușit primul gol în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
satyricon
satyricon  •  17 Octombrie 2022, 22:23
Postat de Dobermannul pe 17 Octombrie 2022, 12:18

Eu zic ca italianul sa joace cu un picior in ghips.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Marcopolo
Marcopolo  •  17 Octombrie 2022, 13:08

Prinde podiumul dacă câștigă restanțele

Dobermannul
Dobermannul  •  17 Octombrie 2022, 12:18
Postat de bunicu pe 17 Octombrie 2022, 11:44

Ce te faci cu zfcsb care ultimele 2 jocuri au luat 4 puncte prin italian care simulează mai elegant ca Tănase de la 11 m,și în ultimele minute de joc ar fi bine ca mereu să se joace numai de la 11 M.

Eu zic ca italianul sa joace cu un picior in ghips.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează