FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Văd că nu s-a smerit. Fraierul a sărit imediat, trebuie să reglăm niște lucruri”

Relația dintre Gigi Becali și MM Stoica s-a deteriorat în ultima perioadă
Relația dintre Gigi Becali și MM Stoica s-a deteriorat în ultima perioadă

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 10:57 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 14:15

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a revenit cu noi declarații despre Mihai Stoica, la trei zile după ce-l criticase public pe managerul general al roș-albaștrilor pentru lipsa de inspirație la transferuri.

Finanțatorul vicecampioanei nu a rămas dator în fața subalternului său, după ce MM a întocmit o listă cu cele mai importante achiziții pe care le-a intermediat de-a lungul anilor. „Am vrut să văd dacă se smerește, dar văd că nu s-a smerit”, a fost concluzia trasă de Becali luni dimineață.

Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”
FCSB
Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”

Gigi Becali, noi declarații despre MM Stoica: „El, fraierul, a sărit imediat”

„Eu nu mă cert și nu mă împac cu angajații mei. Cu el era altă situație, aveam o prietenie mai aparte. Când am fost la bază la Berceni , cu el am dat mâna prima oară. Numai că trebuie să reglăm niște lucruri. Eu nu mă mai pot supăra, e greu să mă superi pe mine. 

Dar dacă unii oameni fac niște lucruri fără să-și da seama, eșuează sau abuzează, eu iau niște măsuri cu acele persoane! Iau măsuri ca să devii și mai bun prieten cu mine și ca să înțelegi niște lucruri. 

Am spus că nu se pricepe și am făcut-o expres să văd dacă se smerește, dar nu s-a smerit! Eu am spus ceva inspirat din adevăr. Dar el, fraierul, a sărit imediat. Ce am făcut eu? L-am lăudat sau l-am criticat? Trebuia să zică <Asta e opinia patronului, fac și eu ce pot>. E un conducător bun, un psiholog bun, știe să conducă oamenii. Dar el nu a primit darul ăsta de a face transferuri, nu a primit darul de a avea fler la jucători”, a spus Becali, la Pro Arena. 

El, acum, primește un fel de educație duhovnicească. Trebuie să înțeleagă unele lucruri și le va înțelege, iar prietenia va fi și mai mare cu el. Prietenia noastră nu s-a întrerupt, dar trebuie să-i dau o lecție.

- Gigi Becali, patron FCSB, despre MM Stoica

Gigi Becali, pe 14 octombrie: „MM Stoica a demonstrat că nu se pricepe”

Zilele trecute, Gigi Becali l-a contestat public pe Mihai Stoica, reproșându-i acestuia că nu se pricepe la transferuri.

„Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. - de scouter), nu a demonstrat-o. Cunoaște fotbal, este enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. Ăsta e un dar. Nu dau vina pe el, nu mă mai iau după el de mult, pentru că mi-am dat seama că nu se pricepe. 

El se pricepe la fotbal în general, știe să conducă staff-ul, să adune jucători. Tot ce înseamnă fotbal, MM știe, dar nu se pricepe să aducă jucători”, a declarat Gigi Becali la „Liga Digi Sport”.

Printre „țepele” atribuite de-a lungul anilor lui Mihai Stoica sunt jucători precum Andrey, Elton, Saban sau Leandro Tatu.

MM Stoica i-a răspuns lui Becali: „Nu poți să spui asta!”

„Nu se poate spune că nu mă pricep. Dacă schițez acum un prim «11» cu jucători pe care i-am adus eu de-a lungul campionatului, am lua titlul la pas. Arlauskis, Thereau, Keșeru, doar să dau câteva exemple.

E posibil ca și eu să fi avut o perioadă în care îmi ieșeau transferurile și o perioadă în care nu mi-au mai ieșit. Asta se întâmplă și cu antrenori, ca Mourinho, și cu jucători. Dar eu nu mă mai ocup de mult timp de transferuri. Singurul jucător care a fost adus în vară la propunerea mea a fost Tamm, atât. Nu știu unde e problema”, a declarat MM la Orange Sport.

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan după FCSB - UTA Arad 2-1: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă nebunule, dă pase!”

EXCLUSIV Opinie categorică la GSP Live, după FCSB - UTA 2-1: „Chiar dacă se califică spectaculos în play-off, va fi greu să prindă podiumul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
boierasul
boierasul  •  17 Octombrie 2022, 18:57
Postat de bufnila pe 17 Octombrie 2022, 12:33

Elton a fos unul din cei mai buni jucatori care au venit in Romania, pe Planici parca tot MM l-a adus si putea sa ia 5 milioane pe el.

Păcat ca nu prea se vedea din iarbă)) Cred că mai bun a fost comisionul încasat de MM din urma transferului)) 500k € nu sunt bani de aruncat))

contrabas3
contrabas3  •  17 Octombrie 2022, 18:38
Postat de ccc23 pe 17 Octombrie 2022, 14:30

Hai sa luam fundașii centrali ai fcsb-ului... Tamm adus de Mitza.. si Dawa adus de cioban... Totuși Tamm pare ca pricepe ceva mai mult fotbal... Dawa e veșnic încălțat invers.. un antifotbal cum rar mi-a fost dat sa vad.. și când te gândești ca are și convocări la națională Camerunului.. însemna ceva odată și națională Camerunului

Diferența este mare între Tamm și Dawa. Joonas e un apărător foarte bun, care știe meserie! Dă pase exacte și elare un joc eficient. MM a făcut un transfer excelent! —— Tchakonte e bun și el, dar joacă de fiecare dată cu emoții, de parcă ar fi de fiecare dată la prima întâlnire. Nu știu dece joacă cu stres, mai ales că este plătit foarte bine și are și susținerea patronului. (?) —— Pe de altă parte nu îmi place cum sunt tratați Denis Haruț și Rachid Bouhenna, de către Jijiiiii. Dawa a greșit mai mult decât cei doi, dar ei sunt făcuți praf de fiecare dată când își amintește Jijiiii de ei.

maradona79
maradona79  •  17 Octombrie 2022, 17:03
Postat de stefdomi pe 17 Octombrie 2022, 13:02

Păstorul de ovine se crede cu “har” fotbalistic… primit, cel mai probabil după mintea lui, de la dumnezeii lui: atotputernicii și la care se închină zilnic, egoul lui grandoman și banul. ***!

Gigi are harut, nu har...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează