INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Gigi Becali nu mai are încredere în MM Stoica: „A demonstrat că nu se pricepe”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 15:15 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 15:44

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a avut un discurs haotic la TV după 0-5 cu Silkeborg, în care a vorbit și despre MM Stoica, managerul roș-albaștrilor.

Becali a declarat că MM Stoica nu e vinovat pentru umilința din Conference League, deoarece nu are o influență la echipă.

Becali, discurs complet haotic: „Aseară m-am gândit să angajez antrenor străin, dar nu-l schimb pe Dică. Normal că el e responsabil, dar eu sunt primul vinovat”
FCSB
Becali, discurs complet haotic: „Aseară m-am gândit să angajez antrenor străin, dar nu-l schimb pe Dică. Normal că el e responsabil, dar eu sunt primul vinovat”

Gigi Becali: „MM Stoica nu se pricepe”

„Mihai Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. - de scouter), nu a demonstrat-o. Cunoaște fotbal, este enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. Ăsta e un dar. Nu dau vina pe el, nu mă mai iau după el de mult, pentru că mi-am dat seama că nu se pricepe.

El se pricepe la fotbal în general, știe să conducă staff-ul, să adune jucători. Tot ce înseamnă fotbal, MM știe, dar nu se pricepe să aducă jucători”, a declarat Gigi Becali la „Liga Digi Sport”.

Printre „țepele” atribuite de-a lungul anilor lui Mihai Stoica sunt jucători precum Andrey, Elton, Saban și Tatu.

Becali: „Dacă văd că sunt pe locul 7, mă retrag”

Gigi Becali a vorbit din nou despre retragerea din fotbal, susținând că plănuiește să renunțe la echipă.

„Ce, ne jucăm de-a fotbalul? Nu tată, la mine e pe rezultate. Ori faci reuzultate, ori nu faci. Dacă sunt pe locul 1 bine ,dacă sunt pe doi, nu mai fac. Dacă sunt pe 7, nu mai fac fotbal. Eu am fost pe 1, la bătaie cu Hagi (n.r. - în 2017), nu a vrut Dumnezeu. Dar să fii pe 3, pe 5, nu. Eu scot banii, îi vând și scot banii. 

Alte cheltuieli nu mai fac. Desființez echipa. Adică nu o desființez, o dau. Băgați bani. Nu vreau să fac ceva ce nu are viitor, nu văd viitorul”, a mai declarat Becali potrivit sursei menționate.

DEZBATEREA ZILEI, 14 octombrie » Cine e de vină pentru umilința europeană a FCSB-ului?

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Nicolae Dică, umilit în Europa de Silkeborg: „Nu jucăm nimic, ZERO! Așa nu se mai poate!”

Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
DanielAndrews
DanielAndrews  •  15 Octombrie 2022, 10:02

Ia spune MM, nu e asa ca e ok afirmatia ? si nu conteaza, ca e caldurica la buzunar. Ce daca spune patronul ca esti degeaba ? doar esti platit pentru asta. Asa e ca nu esti deranjat si nici nu te deranjezi sa pleci dupa astfel de afirmatii. Adica acum, sincer, unde te-ai putea duce si ce sa faci ? ca oricum nu stii nimic.

sibman
sibman  •  14 Octombrie 2022, 20:40

A demonstrat de mult ca nu se pricepe, dar l-ai tinut in brate pe managerul lui peste prajit.

Tibisor
Tibisor  •  14 Octombrie 2022, 20:19

Stie cineva daca Mimisor a iesit cu vreo aroganta pe Facebook ??

Vezi toate comentariile (25)
Comentează