INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG 0-5

Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Nicolae Dică, umilit în Europa de Silkeborg: „Nu jucăm nimic, ZERO! Așa nu se mai poate!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 14:08 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 14:22

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a reacționat după umilința suferită de echipa roș-albastră în Conference League, 0-5 pe teren propriu cu Silkeborg. Vicecampioana României pierduse cu același scor și în Danemarca, iar antrenorul Nicolae Dică rămâne cu doar „câteva săptămâni” pentru a redresa situația.

În ciuda rezultatelor din Europa, unde FCSB a cedat în fața danezilor de la Silkeborg cu 0-10 la general, Nicolae Dică rămâne, pentru moment, pe banca echipei.

Gigi Becali a asigurat astăzi că nu-l demite pe Dică, căruia îi oferă „câteva săptămâni, 4-5 meciuri” pentru a dovedi că merită să rămână „principal” la FCSB.

Imagini noi cu stadionul din Liga 1 în care s-au investit aproape 30 de milioane de euro: „Ne apropiem de finalizare!”
STADION
Imagini noi cu stadionul din Liga 1 în care s-au investit aproape 30 de milioane de euro: „Ne apropiem de finalizare!”

Gigi Becali îl menține în funcție pe Nicolae Dică: „Nu îl dau afară, dar mă deranjează că nu jucăm nimic”

„Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve.

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept 4-5 meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace.

Nici nu mai ştiu. În campionat nu îmi fac probleme. Sunt sigur că ajungem în cupele europene. Dar acolo ce facem? Ajungem în grupe şi la anul ca să ne facem de râs? Mie nu îmi convine asta. O să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali susține încă o dată că se retrage din fotbal

Pe deasupra, Becali susține că „o să mă retrag din fotbal dacă o să continuăm așa”. El a avertizat în mai multe rânduri în ultimii ani că va face acest pas, dar de fiecare dată s-a răzgândit.

„Dacă o să continuăm aşa, o să mă retrag din fotbal. Păi ce, sunt nebun să dau milioane de euro pe transferuri? Nu tată, vând ce pot în iarnă, scap de jucători şi aşa va fi retragerea mea din fotbal.

Încet, încet fac un pas în spate. Dau bani mulţi ca să fiu umilit în Europa. O să stau în banca mea, îmi văd de treaba mea”, susține latifundiarul.

12este locul pe care-l ocupă FCSB în Liga 1. Roș-albaștrii au 14 puncte, 4 sub echipa de pe primul loc de play-off (6), CS Universitatea

Nicolae Dică nu ia în calcul demisia

Întrebat după meciul de joi seara cu Silkeborg dacă plănuiește să-și dea demisia, Nicolae Dică a negat:

„Nu m-am gândit să plec. Și ca jucător am fost puternic, și ca antrenor am trecut prin momente dificile, sunt alături de jucători, am încredere în ei. Acum, obiectivul principal e campionatul, unde avem două victorii la rând și suntem pe drumul cel bun. Nu mă gândesc la demisie”.

Ce meciuri mai are FCSB de jucat în octombrie:

  • acasă cu UTA (Liga 1); 
  • în deplasare cu UTA (Cupă); 
  • în deplasare cu Sepsi OSK (Liga 1); 
  • în deplasare cu Anderlecht (Conference League); 
  • în deplasare cu U Cluj (Liga 1).

Mai multe știri despre FCSB: 

„Dacă nu ne prezentam, luam numai 3” » FCSB, ținta ironiilor în online după ce a fost zdrobită de Silkeborg

Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  14 Octombrie 2022, 19:35

nu vrei fotalisti straini care-s buni, si iefini (gen Toja, Thereau, Dayro si Pepe Moreno, Kapethanos, etc ) ..tu vrei romani, tineri, slabi (Oaida, Miculescu, Oct Popescu, Nedelcu, Vina, Radaslevescu, Dulca, etc) ... nu te mai baga la transferuri ca nu te pricepi ... acolo lasa-l pe MM, *** de cat se descurca ... ti-o adus fotbalsiti buni, toti STRAINI, desigur ... lasa romanii, ca sunt slabi si comisonari!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefdomi
stefdomi  •  14 Octombrie 2022, 18:30

Băi păstorule de ovine, tu fără Steaua și fotbal ai muri într’o lună, ai fi un zero (oricum ești o nulitate ca ființă umană) pentru televiziuni, presă și public, nu te’ar mai întreba nimeni nimic și ai muri de ciudă!

contandino
contandino  •  14 Octombrie 2022, 18:21
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 14 Octombrie 2022, 14:54

Gigi, in meciul cu UTA bagi tot ''artileria grea''? :))))

baga sacosele, cum a facut si la petrolu!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează