INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG 0-5

Dică, atacat de un fost coechipier: „Mă așteptam să aibă onoare și să plece. E bun executant, nu bun antrenor” + Ce nume propune pentru FCSB

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 09:46 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 10:31

Valeriu Răchită (52 de ani), fost coleg cu Nicolae Dică la Steaua, în 2004, a vorbit despre umilința celor de la FCSB cu Silkeborg, scor 0-5, în grupele Conference League.

Fostul fundaș central a vorbit în termeni extremi de duri despre Nicolae Dică, numindu-l „un bun executant, nu un bun antrenor”. Răchită se aștepta ca antrenorul de la FCSB  să demisioneze după al doilea meci pierdut cu 0-5 în fața lui Silkeborg.

Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Vivi Răchită, atac la adresa lui Nicolae Dică

„Mă așteptam ca Dică să aibă onoare și își dea demisia. Omul ține de scaun, e convins că nu își mai găsește un alt loc e muncă. E un bun executant, dar nu e un bun antrenor. Aș spune că nici MM Stoica nu ar putea să îl susțină. Vede ce se întâmplă și rezultatele sunt consecința a ceea ce se petrece în interiorul echipei, la antrenamente. 

Totul pleacă de la cel care conduce antrenamentele. Mă aștept ca patronul să nu se ia de jucători, că îi termină psihic de tot, ci să umble la banca tehnică. Jucătorii sunt de valoare, am văzut că au fost 12 convocați la loturile naționale. FCSB ar trebui să ia modelul CFR-ului, să pună un antrenor care să decidă tot la club. 

Gigi Becali, după 7 ani în care nu ia titlul, cred că o să ia o decizie. Să dea clubul pe mâna unui profesionist care să controleze, un an, doi, să stea la lojă și să urmărească. Ar fi un Pițurcă, un Olăroiu, un Gâlcă. Dacă ar avea un contract ferm prin care să poată să conducă el, cred că Gâlcă ar veni”, a declarat Vivi Răchită la Pro Arena.

Dică, după FCSB - Silkeborg 0-5: „Nu plec”

Întrebat direct dacă s-a gândit să-și dea demisia, Dică a răspuns categoric: „Nu”. Antrenorul FCSB-ului susține că obiectivul lui în acest moment este câștigarea campionatului, după ce a îndeplinit obiectivul din vară, calificarea în grupele Conference League.

„Nu m-am gândit să plec. Și ca jucător am fost puternic, și ca antrenor am trecut prin momente dificile, sunt alături de jucători, am încredere în ei. Acum, obiectivul principal e campionatul, unde avem două victorii la rând și suntem pe drumul cel bun. Nu mă gândesc la demisie”, a spus Dică după meciul cu Silkeborg.

Nicolae Dică nu demisionează: „Sunt puternic! Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, nu când pierzi un meci”

Citește și:

Umilit de Silkeborg tur-retur, jucătorul lui FCSB visează la grupele Champions League: „La anul ne calificăm”

Panduru, după ce Târnovanu a izbucnit în lacrimi: „Bine că nu a mai dat Silkeborg 2-3 goluri, că o ținea în plâns până la final”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
drabog
drabog  •  08 Mai 2023, 10:38
Postat de arnautul pe 14 Octombrie 2022, 13:27

Mimi tu esti sau esti Lutu care scrie in numele lui Gigi?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  14 Octombrie 2022, 19:11

S-a cam terminat cu norocul la FCSB. Pina acuma se potrivea proverbul: "prost sa fii noroc sa ai". Acuma numai au noroc au ramas ca inainte, prosti asta ca sa numai vorbim de adunatura de infractori.

deal1
deal1  •  14 Octombrie 2022, 17:37

s a gasit si omul care sa l critice pe Dica

Vezi toate comentariile (48)
Comentează