INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG 0-5

EXCLUSIV Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 00:12 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 01:12

Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, a avut un discurs nemilos după încă o umilință încasată de FCSB cu Silkeborg, scor 0-5.

Dragomir nu își poate explica de ce FCSB „nu poate susține efortul”. „Haos total. Aiurea joc, nu am văzut în viața mea așa ceva! Toată lumea spune că sunt niște talente. Ori au luat ceva și nu pot să susțină efortul. Nu știu. Este ceva în neregulă. Ăia aveau viteza a patra și a cincea, noi a-ntâia și a doua”, a declarat Dragomir la GSP Live.

0-10 la general! FCSB, „dublă” la RUȘINI ISTORICE: a luat 5 de la Silkeborg și pe iarbă, și cu titularii! Imaginile dezastrului de pe Arena Națională
FCSB - SILKEBORG
0-10 la general! FCSB, „dublă” la RUȘINI ISTORICE: a luat 5 de la Silkeborg și pe iarbă, și cu titularii! Imaginile dezastrului de pe Arena Națională

Dragomir: „Dică nu stăpânește echipa”

Dragomir a vorbit și despre Nicolae Dică, despre care crede că va pleca de la FCSB.

„Ați văzut la Petrescu, cu jucători care sunt apropiați de cei de la FCSB, i-a pus pe două rânduri și la nimereală a dat două goluri. Acolo e antrenor care a disciplinat echipa, aici nu e. Dică e tânăr, poate să ajungă antrenor mare, dar acum nu stâpânește echipa. Eu nu am văzut de când sunt așa ceva! Nu făcea nimeni marcaj. 

Dacă joacă așa, dau în scris că nu se duc nici în play-off. Eu m-aș duce cu ei să le fac niște analize să văd dacă sunt ok. Apoi m-aș duce la un psiholog. Apoi, aș aduce un antrenor gen Pițurcă, cel puțin 6 luni, să îi așeze, să îi învețe să facă marcaj. Niciunul nu face marcaj. Dică, săracul, va pleca. 

Categoric își dă demisia. Oricine vine se face de râs, dacă nu aduce un nume să îl acepte și galeria. Ce vină are Becali? A băgat bani și a adus jucători. Nu el face strategia. Toată săptămâna face altcineva strategia. Nu vine Becali să zică cum să joace. Astea sunt povești. Nimeni nu știe ce joacă, absolut nimeni”, a mai declarat Dragomir.

Dragomir, atac la MM Stoica

„Acolo sunt unii care se dau mai deștepți decât sunt. Ei cred că dețin adevărul absolut, dar mai și greșesc. Săracii nu au altă meserie, mor de foame. Nu sunt nici antrenori, nici funcționari. Conducători găsești puțini în România. MM Stoica exagerează în multe lucruri. Eu nu aș fi de acord să îl dea afară pe MM Stoica, genul de funcționar care zice «am înțeles, să trăiți». Staff-ul și cel care face pregătirea fizică sunt vinovați”, a mai spus Dragomir. 

Radaslavescu nu poate să fugă, are viteza întâi și a doua. Nimic, nu arătau ca o echipă care se poate salva de la retrogradare. Nu prind play-off-ul. Le trebuie cineva care să îi liniștească pe toți, inclusiv pe Becali. 

Pițurcă pe primul loc, Petrescu, Olăroiu, cam ăștia sunt. Croitoru e omul dracu! Și Grozavu e un antrenor dur. Nu se poate, e ca la o ochestră, nu se poate să bată ăla din baterie înainte să înceapă vioara să cânte. Ce haos e, eu nu am mai văzut în ultimii ani. Se întâmplă ceva. Mental sunt la pâmănt. Trebuiesc duși la medic. Ori nu e valoare, dar eu nu cred asta. Nu pot să fugă.

- Dumitru Dragomir, la GSP Live

Citește și:

Târnovanu nu a mai suportat umilința: a făcut o criză de nervi și a început să plângă după golul 5
FCSB - SILKEBORG
Târnovanu nu a mai suportat umilința: a făcut o criză de nervi și a început să plângă după golul 5
Pagină neagră scrisă de FCSB în istoria fotbalului românesc
FCSB - Silkeborg 0-5
Pagină neagră scrisă de FCSB în istoria fotbalului românesc

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
dorudoc
dorudoc  •  14 Octombrie 2022, 13:26

Cu toata dragostea ptr. patron si cei care trudesc in jurul echipei dar mesajul lui Dumnezeu e acum cat se poate de clar: lasati-va de sportul asta!

manx
manx  •  14 Octombrie 2022, 11:56

Te credem pe cuvânt nea Brutarie. Mai zi un banc cu Ceausescu si minciuni din aventurile tale cu el. Groparul fotbalului românesc.

darionaharis
darionaharis  •  14 Octombrie 2022, 11:14

Victoria Bucuresti. Fc Scornicesti. Magarii hotii smenar. Asta vorbeste? Despre marea noastra mindrie ZCSB? De fapt merg bine impreuna ????

Vezi toate comentariile (31)
Comentează