INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG

Târnovanu nu a mai suportat umilința: a făcut o criză de nervi și a început să plângă după golul 5

Ștefan Târnovanu/ foto: captură Pro Arena +30   FOTO
Ștefan Târnovanu/ foto: captură Pro Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 23:27 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 23:43

FCSB - Silkeborg 0-5. Ștefan Târnovanu (22 de ani), portarul roș-albaștrilor, a avut o criză de nervi în meciul cu Silkeborg.

După golul de 5-0 marcat de danezi, prin Jorgensen, Târnovanu a izbucnit. A început să plângă, exasperat, adresând mai multe reproșuri către colegii săi. Portarul nu a avut nicio șansă la șutul lui Jorgensen. Danezul a marcat din centrul careului, după un contraatac.

FCSB, abandonată de fani! Câți oameni au venit la returul cu Silkeborg
FCSB - Silkeborg
FCSB, abandonată de fani! Câți oameni au venit la returul cu Silkeborg

A fost al 10-lea gol încasat de Târnovanu în 7 zile de la Silkeborg. În tur, în Danemerca, echipa lui Nielsen s-a impus cu 5-0.

Târnovanu, vinovat la golul secund al lui Silkeborg

Târnovanu nu a mai suportat umilința: a făcut o criză de nervi și a început să plângă după golul 5
Târnovanu nu-și calculează bine pașii, ezită să iasă pe centrare, iar balonul trimis din corner se duce în plasă / Captură Pro Arena

În minutul 16 al meciului, Tâtnovanu a greșit decisiv la golul marcat de Klyge din corner, o fază gestionată inexplicabil.

Portarul nu a ieșit pe centrare, apoi s-a împiedicat în propriii pași, balonul trimis din corner ducându-se direct în plasă.

Citește și:

Imaginea serii după CFR Cluj - Slavia Praga » Bătuți a doua oară de campioană, cehii au îngenuncheat la finalul meciului

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0. Acționarul campioanei, în extaz: „Fantastic, superfrumos! Petrescu e deosebit!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
atthur
atthur  •  14 Octombrie 2022, 14:42

Ce lacrimi??? Din 10 goluri minim trei au fost ale lui și încă altele două parabile,așa că poate să toooot plângă. Aia3ay avut 13 șuturi pe poartă si3au marcat ZECE goluri, Slavia a avut în două meciuri 21 de șuturi și a marcat ZERO goluri. O fi el dan penalty norocos,dat parcă mai e vorba și de valoarea lui scufita ăla......

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  14 Octombrie 2022, 09:21

:)))) un portar mediocru care plange ca antrenorul sau:))))

davidgrantham
davidgrantham  •  14 Octombrie 2022, 08:54

Ba, saracu baiat inainte de mima asta a avut un moment de furie, i se umflase carotida ...apoi a dat-o in plans ! Are mima de actor, ar putea juca genul soldatului din Vietnam care a vazut destule orori la viata lui si coplesit se porneste pe plans...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează