FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali nu se pricepe! Ce se întâmplă cu jucătorii dați afară de FCSB

Articol de , - Publicat luni, 27 iulie 2020 14:53 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 15:18

Doi dintre primii trei marcatori ai campionatului au fost aruncați de FCSB. Gabi Iancu are 18 goluri și Gică Hagi se pregătește să îl vândă a doua oară. Denis Alibec a înscris de 14 ori în Liga 1.

Gigi Becali îi aruncă pe marcatorii cei mai buni ai campionatului. L-a dat afară recent pe Gnohere, care era golgeterul FCSB, acum asistă cum Gabriel Iancu și Denis Alibec influențează cel mai tare competiția.

Iancu e golgeter, cu 18 goluri. Alibec e al doilea, cu 14 goluri, la egalitate cu Alex Cicâldău, mijlocașul Craiovei. Pe Cicâldău, pe care Universitatea l-a cumpărat cu un milion de euro, Gigi nu l-a vrut. Pe Gabi și pe Denis i-a avut și i-a dat afară.

Pe Iancu l-a adus în 2013 cu 700.000 de euro și l-a dat afară în 2016. Pentru Alibec a plătit două milioane de euro în 2017 și a renunțat la el după numai un an și jumătate. Man și Tănase, mărfurile cu care se laudă Becali, nici nu se apropie de golgeterii reali. Dennis și Florin au înscris împreună 14 goluri, câte a dat numai Alibec.

Hagi l-a reparat pe Iancu, retrogradat cu Dunărea Călărași, și se pregătește acum să-l vândă iar, după ce l-a dat la FCSB cu 700.000 de euro și apoi l-a readus gratis. „Există interes pentru el din partea altor cluburi și nu am ce să-i fac, nu pot să-l păstrez, că nu sunt capabil să-l plătesc eu cu 500.000 de euro anual!", a anunțat Gică după ce a bătut-o pe Chindia cu 4-1, un meci în care Gabi a înscris un gol. 

20.000 de eurocâștigă Alibec lunar la Astra. Iancu are 5.000 de euro la Viitorul, Tănase primește 8.500 de euro la FCSB, iar Man și Coman au câte 7.500 de euro

8 goluriîn 54 de meciuri a reușit Gabi Iancu (26 de ani) la FCSB

 Poate să dea oricâte goluri Alibec, la FCSB nu are cum să joace! El comenta la antrenamente, nu îi convenea nimic, așa ceva nu accept!
Gigi Becali, patronul FCSB  

 Clasamentul golgeterilor din Liga 1:  

  • 1. G. Iancu (Viitorul): 18 goluri
  • 2-3. Alibec (Astra): 14 goluri
    Cicâldău (Craiova): 14 goluri
  • 4-5. Deac (CFR): 12 goluri
    F. Coman (FCSB): 12 goluri
  • 6-7. Rivaldinho (Viitorul): 11 goluri
    Debeljuh (Hermannstadt): 11 goluri
  • 8-9. V. Gheorghe (Astra): 10 goluri
    S. Buș (Gaz Metan): 10 goluri
  • 10-11. Safranko (Sepsi): 9 goluri
    Vojtus (Clinceni): 9 goluri

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României, după 1-0 cu Sepsi

+18 FOTO

VIDEO. Cornel Șfaițer: „M-au surprins jucătorii FCSB-ului. Sunt sigur că se vor lua măsuri”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Moruțan, „diamant” cu un gol pe an! Playmaker-ul lui FCSB a ajuns căpitan, deși are evoluții dezastruoase

Helmut Duckadam îi cere unui jucător să plece de la FCSB: „E apăsătoare situația lui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1972558529678045
Gheorghe Curtasu  •  28 Iulie 2020, 20:20

Apoi ,FCSB-il asta, numai football nu joaca, dupa ureche, ca MUZICANTII, confusion din ,,UMBRA" de..DANA CE SA FACI, NEA GIGII E JUPANU', AGREAT DE TOATA TARA, CAT-II DE MARE..CINSTE RUMANILOR...VUOUA...!!!

105662257060988
Eugen Qy  •  28 Iulie 2020, 12:25
Postat de Vlad Hartea pe 27 Iulie 2020, 22:50

Poate asa isi da seama si ciobanul *** ca el nu are nicio treaba cu acest sport !!

Daca ar fi sa urmarim TOATE afacerile lui gb, dar asta nu o face nici macar Institutia Statului OBLIGATA sa faca asa ceva, am afla ca TOATE afacerile lui sunt un FIASCO total (mai putin smecheriile -de tip MAFIOT- cu terenuri (luate mai mult sau mai putin cu JAPCA de la amarasteni) sau cele in care a avut INFORMATII STRICT SECRETE -la care in mod nornal nu ar fi avut cum ajunge- despre terenurile Armatei si posibilii cumparatori ai acestora). De aceea -probabil- a si ajuns la Steaua, a carei echipa de FOTBAL, impreuna cu faima acesteia, a FURAT-O(vezi declaratiile lui G.Hagi, Dragomir Piturca si ale altora) lucru pe care si-a construit imaginea de "PATRON".....

105662257060988
Eugen Qy  •  28 Iulie 2020, 12:12
Postat de Calin Radulescu pe 27 Iulie 2020, 17:48

Sincer, e usor sa spui ca GIGI nu se pricepe, dar baietii astia despre care se vorbeste erau niste *** aparte... Daca erau buni ramaneau, dar ei aveau multe lipsuri sau erau inconstanti... La FCSB nu prea merge sa joci un meci si 3 sa stai pe teren sa nu faci nimic... Sa o luam pe rand... Iancu era un ***, pur si simplu nu juca NIMIC, rar facea cate un meci bun (cu azerii).. Nici acum nu e cine stie ce, doar ca adat niste goluri... Alibec a jucat 6 luni exceptional... Dupa care s-a rupt, a revenit si NU mai juca nimic, nimic, era echipa in 10, o faza nu facea... IN plus facea scandal, facea misto de antrenor... CE sa mai faci cu el... Valoros e adevarat, dar inconstant si numai toane la antrenamente... EDY a avut 2 ani fantastici la FCSB, 60 de goluri... dupa care in ultimul an nu mai juca nimic, dar nimic... s-a ingrasat, plus ca mai avea o lipsa... NU SE PREZENTA la nicio pregatire de iarna sau de vara... DECI intotdeauna EDY incepea prin etapa a 3-4 ca mereu era nepregatit... A mai fost la noi si TUCUDEAN acum 10 ani... Era slab, slab, un gol nu dadea... Ce sa faci cu el... CE sa-i faca si REGHE... Inconstant, ca Alibec... Talent asa, dar cat a fost la noi era zero barat...

Si nici macar TIE, nu iti spune NIMIC, faptul ca Alibec, Tucudean, G.Iancu, Kapetanos, Ghnoere, Andrei si Adrian Cristea si alti jucatori incep minunat si nu mai fac fata la fc fcsb ? Oare DE CE ? Nu cumva din cauza de cioban !??? Nu din aceeasi cauza Hrebenciuc prietenul si cel care i-a facilitat FURACIUNEA Stelei s-a scarbit de el ??? Gandeste NITELUS !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează