FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Moruțan, „diamant” cu un gol pe an! Playmaker-ul lui FCSB a ajuns căpitan, deși are evoluții dezastruoase

Olimpiu Moruțan a purtat banderola la FCSB în victoria cu Gaz Metan, 1-0, dar a jucat iar slab și înregistrează un randament dezastruos pentru un fotbalist de atac.
Olimpiu Moruțan a purtat banderola la FCSB în victoria cu Gaz Metan, 1-0, dar a jucat iar slab și înregistrează un randament dezastruos pentru un fotbalist de atac.

Articol de , - Publicat luni, 27 iulie 2020 00:34 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 11:34

Olimpiu Moruțan a purtat banderola la FCSB în victoria cu Gaz Metan, 1-0, dar a jucat iar slab și înregistrează un randament dezastruos pentru un fotbalist de atac.

Moruțan nu s-a adaptat la FCSB nici la doi ani de la transferul de la Botoșani la București. El nu a mai marcat din septembrie 2019, de la o victorie cu 3-0 la Clinceni! A jucat de atunci 28 de meciuri pentru echipa de club fără să înscrie!

Ca mijlocaș ofensiv, randamentul e dezastruos, dar fotbalistul păstrează susținerea conducerii și pe a gloriilor clubului. Becali l-a ascultat pe Rădoi, i-a oferit lui Moruțan banderola de căpitan. Selecționerul tineretului spusese că tânărul mijlocaș are să progreseze dacă o să fie susținut ca titular și mai ales dacă îi va fi oferit statutul de căpitan.

Rezultatul nu este, deocamdată, semnificativ, întrucât prestația lui Moruțan a fost slabă din nou și în victoria cu Gaz Metan, 1-0. Becali l-a cumpărat de la Botoșani cu un milion de euro și continuă să îl considere un fotbalist cu un potențial grozav, bun de vândut pe multe milioane de euro, chiar dacă tânărul crescut la U Cluj nu confrmă așteptarea.

El nu a fost titular de bază niciodată de când a ajuns la FCSB. Ilie Dumitrescu e convins că acesta e motivul pentru care Moruțan nu are un randament satisfăcător: "Dacă ar primi încrederea de care se bucură Man, Coman, ar juca și el foarte bine. Are talent, are unele calități evidente!".

Lui Olimpiu îi va fi greu să rămână titular și în sezonul viitor, în meciuri în care vor reveni Tănase, Ovidiu Popescu, Oaidă, mijlocași care au lipsit în deplasarea de la Mediaș.

51 de meciuria adunat Moruțan la FCSB și a marcat 3 goluri. A fost titular doar în 14 partide

10 meciuriși un gol are Moruțan în naționala de tineret, pentru care a înscris într-o victorie cu Irlanda de Nord, 3-0, în campania actuală de calificare la Euro

Toni Petrea: "Juniorii au făcut risipă mare de efort şi s-au cam sufocat"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Tot Gigi Becali e „principal” la FCSB » Toni Petrea, prins cu minciuna: cum a încercat să ascundă indicațiile patronului

New FCSB » Recordul impresionant atins de roș-albaștri: nimeni n-a mai reușit asta în Liga 1!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
kamouniyak
kamouniyak  •  27 Iulie 2020, 17:52
Postat de denieru pe 27 Iulie 2020, 14:10

Nu am verificat ce ai scris dar daca e adevarat, Raureanu si Craitoiu au gresit grav. Asta inseamna ca Morutan a participat decisiv la 20 de goluri in ultimii 2 ani. Departe de a merita adjectivul "dezastruos" dupa parerea mea.

Se poate verifica usor: https://www.transfermarkt.com/olimpiu-morutan/leistungsdatendetails/spieler/429551 Vezi de la sezonul 2018/19 incoace.

kamouniyak
kamouniyak  •  27 Iulie 2020, 17:05
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 27 Iulie 2020, 14:27

Asa era si Coman cat il tinea rezerva. Cand l-a bagat Radoi titular s-a vazut ca rasfatatul chiulea la antrenamente si nu avea forma fizica sa joace mai mult de 15 minute.

Poftim?? Ca tare rau a jucat Coman 90 de minute sezonul asta ;))) Sa fim seriosi, Radoi trebuie sa isi admita greseala de a incepe cu Ivan meciurile la Euro. Coman e slabut pe faza defensiva, dar nu asa slab ca Man, iar nici Ivan nu o face mai bine, am vazut eu cum e depasit. Norocul lui Radoi a fost ca l-a introdus minutele alea cu Anglia.

1663755793951448
Costi Costinel  •  27 Iulie 2020, 15:10

Ca de obice , un articol de doi bani , semnat de *** si Ramureanu !! Daca a-ti fi avut si voi un minim de decenta profesionala , a-ti fi vazut ca media Instat a lui Morutan pe sezonul asta este 242 , medie comparabila cu a lui Rondon , Djokovici ... sau Mihaila !! , fotbalisti anuntati ..cu mare tam tam prin gazeta si cu mari sume de transfer??!!Doar ca la fel ca gsp , si voi sunteti niste jurnalisti extrem de slabi , partizani ai unor formatii retrogradate sau viitor retrogradate ... ceea ce spune totul despre voi!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează