FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 2-3

Gigi Becali a comentat cea mai controversată decizie de la meciul cu Botoșani: „Cât de corect poți fi când ai un frate la Craiova?”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 13:44 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 16:22

Gigi Becali a vorbit despre decizia arbitrului George Găman de a valida primul gol marcat de FC Botoșani cu FCSB, la victoria roș-albaștrilor cu 3-2.

În minutul 13 al partidei din Superligă dintre FC Botoșani și FCSB, Sergiu Mailat a deschis scorul pentru moldoveni. Reușita acestuia, deși fusese precedată de un fault al lui Sadiku asupra lui Compagno, a rămas validată deși arbitrul George Găman fusese chemat de VAR pentru a revedea faza la margine. 

VIDEO. Eroare de arbitraj la FC Botoșani - FCSB: golul gazdelor, precedat de un fault evident!

Gigi Becali, atac la adresa lui George Găman

Gigi Becali a comentat situația de la golul lui Mailat și consideră că arbitrul a greșit. Becali consideră că acest arbitru nu poate fi sută la sută obiectiv, fiindcă e fratele lui Valerică Găman, fundașul Universității Craiova.

Cum a reacționat Becali când a văzut oferta pentru un jucător: „E gunoi să îl dau în rate? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar”
FCSB
Cum a reacționat Becali când a văzut oferta pentru un jucător: „E gunoi să îl dau în rate? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar”

„Cât poți fi de corect când ai un frate la Craiova? El e cât de corect poate. Nu ai de ce să îl pui să arbitreze meciurile FCSB-ului. El e cât de corect poate, dar are un frate la Craiova. 

Dar acolo s-a văzut clar, e fault la mijlocul terenului. O astfel de fază poate decide campionatul. Dacă avem și VAR, de ce vă mai dați deștepți? Ai VAR, du-te, bă, acolo! Nu îl pui pe el să arbitreze CFR, FCSB, Farul”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Citește și:

Gigi Becali, avertisment pentru două dintre vedetele de la FCSB: „Ei au o mare problemă”

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dansy
dansy  •  03 Decembrie 2022, 09:50

Astia doi de la zcsb au uitat de Tudor,Bricheta,Radu Petrescu(penalti acordat la un fault la un metru in afara careului)și alții!Au uitat de valiza de la Cluj.Câta nerușinare din partea unor puscariasi!

Alex1965
Alex1965  •  03 Decembrie 2022, 01:13

Pai nea Jiji vorbeste de corectitudine a uitat de cazul Valiza de blaturile cu Viitorul,Botosani de arbitrii de casa pe care ii are si multe altele.Ar trebui sa fie mai atent cand face acuzatii pentru ca nu este deloc in masura sa faca asta.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  02 Decembrie 2022, 18:33

Tupeu maxim la cioban ( cioban a recunoscut ca poate sa i sa spună, nu tăiați de dragul lui ) are în ( mama ) liga o sumedenie de " slugi- basi " ,nași, fini ,prieteni patroni ,arbitrii de casa ,foști arbitrii în funcții pe la conducerile fotbalului ,gazetari de casa ,tv,ziare ,în minister etc .etc. și tu vii cu un presupus fault la centrul terenului cu 30 de minute înainte de faza golului ca nu ți la acordat !? Echipa zcsb face numI plonjoane în careu ,simulări peste simulări și tu cauți greșeală celorlalți !? Uitați-vă în oglinda ,dar sant convins ca tot nu o sa pricepeți ceva ! Este o vorba Asta este atât de pro....... încât nu își da seama ca este pro...... !?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează