LIGA 1  ·  EMBLEMĂ STEAUA

Gigi Becali i-a liniştit pe suporterii Stelei în privinţa emblemei şi a palmaresului

Joi, 12 Martie 2015

Steaua a întîmpinat probleme după ultima decizia a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cea din 3 decembrie 2014, cînd s-au născut mai multe informaţii conform cărora echipa din Ghencea a pierdut palmaresul, istoria şi culorile formaţiei campioane. 
Site-ul oficial al Stelei a emis un comunicat în care lămureşte problemele care s-au iscat în ultima vreme.

"Avînd în vedere informaţiile din ultima perioadă cu privire la urmările deciziei Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie din 3 decembrie 2014, domnul George Becali doreşte să liniştească suporterii clubului nostru şi le transmite următoarele:

1. Asociaţia Fotbal Club Steaua Bucureşti a preluat de la Clubul Sportiv al Armatei, prin hotărîre judecătorească (statut), PALMARESUL, tradiţia, istoria şi culorile echipei de fotbal care a cîştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

2. SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA a preluat de la AFC Steaua Bucureşti, prin hotărîre judecătorească (statut), PALMARESUL, tradiţia, istoria şi culorile echipei de fotbal, fiind continuatoarea echipei de fotbal care a cîştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

3. Prin aceeaşi hotărîre judecătorească, s-a stabilit faptul că numele echipei este "Steaua Bucureşti".

4. Pe tema preluării echipei de fotbal a fost deschis un dosar penal, iar după cercetările facute în cadrul anchetei s-a decis neînceperea urmăririi penale.

5. În urma discuţiilor apărute în spaţiul public cu privire la decizia ÎCCJ, este de precizat faptul că sigla (marca) nu are nici o legătură cu PALMARESUL, istoria, tradiţia şi culorile, care sînt ale clubului nostru prin hotărîre judecătorească (statut)", se arată în respectivul comunicat.Azi mulți au confirmat divorțul lor, iar acum s-a aflat despre gestul incredibil al lui Reghe față de Anamaria Prodan! L-a costat 310.000 de euro

Libertatea

Comentarii (176)

blatistu49  •  13 Martie 2015, 13:42

LINGAIi facuti jurnalisti cu numele de JJPisti cauta inerviuri cu sobolani si infractori in lipsa de profesionalism

steaua024  •  13 Martie 2015, 02:49
Postat de qpax pe 12 Martie 2015, 20:33

VEZI CA NICI MACAR NU ARE DREPTATE! Palmaresul este la FC Steaua Bucuresti, prin transferul de activitate fotbalistica, din 2003, adica ESTE LA BECALI ... dpdv juridic! Si celelalte drepturi competitonale ... toate, fac parte din activitatea fotbalistica, la care mapn-ul a renuntat de buna voia, si nu mai are nici un drept! Sigla aia pe care poti sa ti-o bagi tu in c, si chiar este indicat .... nu este unn drept competitonal, este un drept patrimonia, ca si stadionul ... atat are mapn-ul ... asset-uri comuniste ... construite din banii publici! Tot ce reprezinta Steaua (juridic si sportiv) ... din 1947-2015, este astazi la FCSB si la Becali! Gata ... acum poti sa te duci sa te culci! ...:))

Da , asa este! Cand Paunescu a constatat ca Steaua e in colaps si ar fi putut disparea, l-a contactat pe Becali SALVATORUL CU BANI, a batut palma cu Armata si a facut contract preluand Steaua si transformand-o in Societate comerciala, conform directivelor UEFA!!. Atunci cand STEAUA a fost inscrisa la UEFA IN COMPETITIILE EUROPENE, iar UEFA a recunoscut Steaua continuatoare a palmaresului (implicit a Cupei C.E.), de ce Armata a tacut chitic? Aha, acum la ciolan! Becali cu un dosar beton la un tribunal in strainatate, Armata nu are nici o sansa de reusita! De cate ori n-a platit statul roman unor persoane fizice despagubiri, datorita unor hotarari strambe, fie ele date si de ICCJ ?

gerulozaurus  •  13 Martie 2015, 00:32

Georgel a spus asa: s://www.youtube.com/watch?v=az5CgLllT7c buhahahahahahahha

Vezi toate comentariile (176)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
07:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
15:00 Fotbal, UEFA Youth League

Atletico Madrid - Juventus

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
17:00 Fotbal, UEFA Youth League

PSG - Real Madrid

Digi 4, Telekom 4, Look Sport
18:00 Handbal M

Dinamo - Kristianstad

Digi 2, Look Sport 3
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Tottenham

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Fotbal, Liga Campionilor

Club Brugge - Galatasaray

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Handbal M

Flensburg - Elverum

Digi 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

PSG - Real Madrid

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Juventus

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Bayern Munchen - Steaua Roșie

Digi 3, Look Sport 2, Telekom 3
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Șahtior Donețk - Manchester City

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1