FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Îi cer scuze lui Paszkany, numai să mă lase în pace. Eu aşa mă manifest!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 18:47

Patronul Stelei, Gigi Becali, îi cere scuze lui Arpad Paszkany după ultimele acuze adresate şefului de la CFR Cluj. Finanţatorul echipei din Ghencea vrea ca de acum "să fie pace" şi lumea să nu ia în seamă ceea ce face după meciuri pentru că acela este modul său de a-şi manifesta bucuria.

" Paszkany să se mîndrească pentru că Gigi Becali i-a pronunţat numele. Sînt patronul Stelei, europarlamentar şi vorbesc despre el. Să se mîndrească, nu vrea, să fie sănătos.

Dacă stăm să ne gîndim, el m-a jignit înainte, mi-a spus că am dungă roşie pe buletin. Eu doar am zis de Balaj ce am zis şi că nu v-a lua titlul cît eu sînt în fotbal. Care dintre noi a jignit primul? Eu vreau pace, asta îi transmit lui Paszkany. Îi cer scuze, numai să mă lase în pace", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Schimb de replici dure Becali - Paszkany! "Umbli cu «făină» din Columbia!". "Ai expresii de puşcăriaş!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (161)
titi54
titi54  •  29 Septembrie 2012, 12:34

Acum isi cere scuze oaia parlamentara ; ca sa vedeti cine ne reprezinta in Europa ,un analfabet ,un zoofil ,Becali cel care a violat magareata. hi-ha hi ha

csa47
csa47  •  29 Septembrie 2012, 01:42

de sport, poate prea mult" Si 99 % raman la 14 comment-uri :))) Da' macar tu trezeste-te coaie. Ajuti ca un sclav la imbecilizarea suporterilor si apoi vrei civilizatie ca in Anglia. Vei lua cate 10 milioane pana vom fi asa de imbecili de nu vom mai avea nevoie de cenzuratori ca tine. Si dupa ? O sa te certi cu qpax pe gsp.ro . Bafta !!!

csa47
csa47  •  29 Septembrie 2012, 01:36

Nu prea imi dau seama cum a ajuns imperator la 30 mii de comentarii. Banuiesc ca a scris vreo 50 mii si au ramas replicile din maxim 5 cuvinte. Si cand vad un om precum Radu Cosasu scriind "ăştia - şi prin ăştia înţeleg: patronii, managerii, antrenorii, jandarmii, dragomirii - vor să ne imbecilizeze şi, simultan, să ne silească la intelectualism acolo unde nu e cazul. " mi se face scarba !!! 1. Pentru ca "ăştia" nu vin la mine acasa sa ma imbecilizeze, ci pentru ca fac aceasta imbecilizare prin presa/tv/internet. Deci fara mass-media n-au ce face, dar mass-media nu e inclusa in "ăştia". 2. Pentru ca acel editorial apare pe site-ul celor carora "le pasa

Vezi toate comentariile (161)
Comentează