FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICTUL CONTINUĂ

Schimb de replici dure Becali - Paszkany! "Umbli cu «făină» din Columbia!". "Ai expresii de puşcăriaş!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 13:28

Gigi Becali şi Arpad Paszkany continuă atacurile în public. Finanţatorul Stelei a sugerat la finalul meciului cu Tg. Mureş din Cupă că patronul celor de la CFR Cluj s-ar fi ocupat cu traficul de droguri

"Ce să spun eu despre ăla care umblă cu "făină". Ăla a zis despre mine că am dungă roşie pe buletin, aşa zic şi eu că e cu "făina", cu "zăpada", cu "făină" d-aia din Columbia. Lumea nu ştie că el avea moară d-aia de "făină", făcea import-export. Hai, gata, că nu mai spun nimic, că lumea nu ştie despre ce e vorba", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Arpad Paszkany i-a replicat azi tăios finanţatorului Stelei:

"Eu nu cunosc jargoanele astea de tip puşcăriaş, cu care probabil dînsul s-a obişnuit pe vremea cînd a avut un loc aşa mai rece şi mai singuratic ca să se gîndească la unele lucruri pe care le-a făcut înainte. Astea sînt jargoane cu care te familiarizezi dacă stai la puşcărie. La cîte prostii vorbeşte omul, cred că cu făinile la care se gîndeşte el s-a obişnuit el şi în afara puşcăriei.

După ce a ieşit din puşcărie, l-a sunat de 20 de ori pe Iuliu Mureşan pînă i-a răspuns şi cu vocea subţiată după puşcărie îşi cerea scuze de la Iuliu Mureşan şi de la mine şi spunea că niciodată nu o să mai jignească şi nu o să mai vorbească prostii pentru că a avut suficient timp să se gîndească acolo şi chiar vrea să fie un om cît de cît respectabil. Cum a revenit în libertate, i-au trecut gîndurile bune şi a revenit la aceleaşi metehne. Nu are rost să mai comentez, cu radioul, cu peretele şi cu alte categorii de persoane nu te cerţi", a spus patronul CFR-ului la sportro.

Gigi Becali a intervenit telefonic şi şi-a retras acuzele: "Transmiteţi-i aşa lui Paszkany: Eu sînt omul păcii, numai că el nu te lasă în pace. Iar cu "făina" am glumit. Eu nu sînt sigur, am glumit. Ce aud pe colo, pe colo, am făcut şi eu o glumă", a afirmat patronul Stelei, care a adăugat: "Nu i-am dat 20 de telefoane cum zice, e minciună. Este un om prea ipocrit Paszkany şi prea perfid".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (114)
c_o_r
c_o_r  •  29 Septembrie 2012, 23:19

Chiar, o „glumă” de tipul ăsta o faci în occident și dacă nu aduci vreo dovadă cât de cât acceptabilă te costă jumătate de avere, justiția chiar nu va face nimic pe tema asta?

tigruzzu
tigruzzu  •  29 Septembrie 2012, 22:59

Catagoric: 5telist=prost.

afc13
afc13  •  29 Septembrie 2012, 00:15
Postat de darfcar pe 28 Septembrie 2012, 22:48

...dar nici tu din ceea ce ai scris,de fapt nimeni nu a inteles nimic.Ai o gramatica...ceferista,sa zic asa,precum bine zicea pascanii:,,cred că cu făinile''.Pe langa ca santeti prosti,santeti si fuduli.Nu o sa va comparati niciodata cu Steaua,nu o sa ajungeti nicodata la valoare ei,in schimb,nu peste mult timp o sa ajungeti acolo unde de fapt va este locul.....in Divizia B! :)

Asta e bine ca nu suntem la nivelul lui Steaua!!! Ma bucura enorm acest lucru. Nu de altceva, dar mi-ar fi rusine sa fie CFR-ul cu un patron ca Steaua. Sa nu ma intelegi gresit: nu cu echipa am problema ci cu cei din jurul echipei: Jiji Oieru', MUMUie si altii similari. Acesti oameni nu fac altceva decat FAC de rusine aceasta echipa. In acest moment asa ceva nu exista la CFR, pt ca Paszkany este mult peste nivelul lui Jiji, Mumu. Ca se recunoaste ca nu se recunoaste acest lucru (ma rog, oamenii civilizati isi dau seama...)

Vezi toate comentariile (114)
Comentează