FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îi dă replica lui Gică Hagi: „Sunt prost? Nu mai am nevoie”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 09:27

Gigi Becali se declară impasibil la vestea că Gică Hagi, principalul lui furnizor de jucători, nu vrea să mai vândă în Liga 1. 

„Eu am luat ce trebuia să iau de la Gică, nu mai am nevoie, acum am academie eu. Sunt prost, ce mai trebuie să cumpar? Cea mai bună marfă e la mine!”, a declarat Becali pentru Pro tv. 

Patronul FCSB face aceste declarații în contextul în care echipa sa a cumpărat cei mai mulți jucători de la Viitorul. Nu mai puțin de 8 jucători au plecat de la Viitorul la FCSB în ultimii ani: Florinel Coman, Nedelcu, Florin Tănase, Romario Benzar, Vînă, Gabi Iancu, Alin Toșca și Târnovan. 

„Cred că am ajuns la un punct în care ar trebui să formăm jucători să dăm câte unul, doi, trei jucători pe an afară. Vrem să luptăm cu cei mai buni din Romania” 
- Gică Hagi 

8.900.000 de euroa plătit FCSB pe jucătorii cumpărați de la Viitorul

12 jucătoria dat Viitorul în Liga 1 în toată istoria sa, dintre care două treimi au ajuns la FCSB

Citește și:

Gică Hagi și-a dat ultimatum la Viitorul: „Dacă nu reușesc, plec!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
florar
florar  •  18 Septembrie 2019, 15:11

Jurnalist fara tinere de minte....Ba Tosca a fost jucatorul lui Becali imprumutat pe la Urziceni si alte echipe ,a ajuns si la Viitorul...dar este produsul lui Becali luat de pe la Alexandria!Maine o sa spuneti si de portarul Cojocaru ca este produsul lui Hagi...

117857126132630
Tudor Dulca  •  18 Septembrie 2019, 14:45

Ce inseamna scoala Atletismului la fotbalisti? depistarea de la varsta de 10-12 ani a vitezei pure, care poate fi imbunatatita pana la varta de 16-18 ani, maxim. cultivarea pe paliere de varsta a metodelor de stimulare musculara si de efort la copii si juniori. cresterea treptata a masei musculare si a exploziei, stimularea spre maxim a vitezei pure prin viteza repetitiva a lansatelor si a fartlec-urilor... introducerea treptata a rezistentei, an dupa an, fara a vicia calitatile motrice de viteza, pana la consolidarea vitezei pure maxime, spre 16-18 ani. introducerea notiunilor de viteza in regim de rezistenta, trotinarile si tempourile, accelerarile, cu revenire... incepand cu 16 ani jumate trecerea la parametri de rezistenta indelungata, cu determinarea copiilor care pot duce aceasta rezistenta.... cu ruperi de ritm spre viteza maxima, alternativa, succesiva, tot mai des... repetitiva... invatarea tehnicilor de alergare : atacul, remorca, stimularea musculara a acestora depasirea obstacolelor in viteza, prin sarire , evitare, cu scopul "ramanerii pe picioare", indiferent de conditii... intarirea articulatiilor picioarelor pentru contacte... Testele Cooper: pt un fotbalist de 19- 25 de ani e de neconceput o viteza de peste 11secunde 5zecimi /100metri, la minim 12 bucati de suta metri, repetitive, legate cu recuperare alergare usoara, fartlec la 2minute si.. minim 3500 metri alergare semi-fond / 12 minute.. Aceste bareme nu le fac decat, cel mult 20% din

117857126132630
Tudor Dulca  •  18 Septembrie 2019, 14:23

Cu pregatirea fizica precara, cu viteza, rezistentza, viteza in regim de rezistenta elemente fizice slabe la fotbalistii romani... corigenti in regim de efort indelungat, cu lipsa testelor "cooper" europene de efort... lipsa randamentului mediu de 11`5`` / 100 metri / la 16-20 de bucati lansate de suta de metri fiecare / meci... fara toate acestea degeaba au talent si-s mingicari fotbalistii romani, ai lui Hagi sau altii.... toti jucatorii de export" ai Romaniei sunt gloabe tinere, si ratangii fara cusur, in fatza portii.... caci nu au de mici nici vointa de a focaliza, nici pregatire constanta in Scoala Atletismului NU se face in Romania, primordiala in fotbalul actual. Campionatele tari de fotbal ale Europei au implementat de 20 de ani OBLIGATIA nr.1 : Scoala Atletismului in toate Cluburile si Centrele de juniori. Alo... FRF!!! Ai nostri?! Ce facem, ne plangem ca jucam 8 meciuri preliminare pt accedere in grupe? DE LA FIZIC SE TRAGE.. si FIZICUL RIDICA SI PSIHICUL.... NU AU CONDITIE FIZICA baietii Romaniei, pt 120 de minute, vezi exemplul IANIS HAGI (Fiorentina, Gent) etc... Nici pregatirea psihica, de lupta nu o au. Cine sa le-o dea, ce antrenori cunosc necesitatea implementarii Scolii Atletismului in fotbal? Cine sa o faca, caraghiosul *** de Hagi, Becali, Edward cel cu burtica sub tricou, Smurd, Chirila cel ***, Sumudica cel cu bindeul rotund, Contra, cu tricoul nationalei mulat peste burta de ***... cine?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează