FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali îl laudă pe Rîpă: "S-a suit în maşină cînd a auzit de Steaua, Maxim a sunat-o întîi pe Pamfile"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 17:40

Gigi Becali a rămas impresionat de Cornel Rîpă, după ce fundaşul dreapta al Oţelului a acceptat imediat oferta de contract a Stelei.

"Rîpă a semnat din vară. Dacă Oţelul nu acceptă oferta noastră, îl luăm gratis şi gata. Eu am vorbit cu Narcis Răducan şi i-am zis: «Nu-i mai bine să luaţi 50.000 de euro decît să-i daţi lui 50.000 pînă în vară?». Nu-i înţeleg, oricum nu mai pot să-l vîndă nicăieri, nu înţeleg de ce îşi fac ambiţii.

Citeşte şi: EXCLUSIV Rîpă confirmă că e al Stelei! » "Roş-albaştrii" forţează mîna Oţelului ca să-l aibă cu Ajax

Rîpă e genul de fundaş care îmi place, e puternic, are viteză. E şi tînăr. A avut o perioadă de cădere, dar cred că o să crească. Mi-a plăcut că a zis că vrea să facă performanţă, nu îl interesează banii. Cînd l-am sunat era ora 18:00, i-am zis să vină luni, dar el s-a şi suit în maşină şi a venit în Bucureşti. Maxim nu l-aţi văzut? «Stai să vedem, s-o sun pe Pamfile»",

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
demolarii
demolarii  •  20 Ianuarie 2013, 23:15

Becalii s-a inteles cu Rapa.........daca era jucator de fotbal, la fel si restul echipei Campioane LPF Otelul, acum ar fi jucat intr-un campionat serios de fotbal. De ce? Pentru ca au jucat in Liga Campionilor, cea mai mare piata. Rezultatul il stiti......identificati motivul........adica lipsa de valoare fotbalistica.

dismenoreea
dismenoreea  •  20 Ianuarie 2013, 23:06

jiji se oftica Maxim ca la cat banet are poate fi refuzat :) Asta inseamna sa ai caracter :) Si pana la urma, da si maxim o buca, ce-l freaca grija pe jiji ce face omu' :)

robert1205
robert1205  •  20 Ianuarie 2013, 23:05

Dorit de DINAMO si transferat de STEAUA. Suna cunoscut....

Vezi toate comentariile (46)
Comentează