FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Gigi Becali îl pune la punct pe MM: "Când o să aibă el echipă, atunci să-l ia!" + 3 fotbaliști în care își pune speranțe în 2017

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2016 17:10

Gigi Becali a spus răspicat că nu este interesat de un transfer al lui Florin Cernat la Steaua, deși jucătorul de 36 de ani a fost lăudat de directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica.

"Să îl ia Dinamo pe Cernat, nu ne interesează. Am văzut ce a zis Meme. Când o să aibă el echipă, atunci să îl ia pe Cernat. Dar de ce să nu îl luăm pe Dică, el nu e «număr 10»?", a spus patronul Stelei, citat de TV Digi Sport.

Gigi Becali a dezvăluit și care sunt cei trei fotbaliști pe care mizează în anul 2017.

"În 2017, Ovidiu Popescu şi Tănase sunt pariurile mele. Bine, şi Alibec, dar el a confirmat deja. Noi aveam posesie şi ne cream ocazii, dar nu marcam, însă s-a rezolvat această problemă cu venirea lui Denis. O să fie altceva", a adăugat Becali.

Florin Cernat (36 de ani), fotbalistul lui FC Voluntari, este una dintre principalele ținte ale lui Dinamo în această perioadă de transferuri.

Citește și:

» Ce lovitură ar fi! Dinamo pregătește primul transfer al iernii! Un fost "câine" ar putea reveni în Ștefan cel Mare

» Atac la șefii lui Dinamo » Oficialii unui club din Liga 1 au explodat: "Parcă sunt Steaua! Așa se comportă"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (36)
andrei.33
andrei.33  •  29 Decembrie 2016, 22:33

S-a intrat puternic in sezonul de "transferuri" marca GheSP.

boby34
boby34  •  29 Decembrie 2016, 21:54

BecaliSP.ro. ***???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  29 Decembrie 2016, 20:14
Postat de ando89 pe 29 Decembrie 2016, 20:04

jiji face apoplexie din cauză de justiție în următorul an, mai bine și-ar mărita fetele până ce mai are ce le da de zestre:))

Pai fetele arata cum arata, tata hattrick infractor. Bani se plange ca nu are infractorul. Greu sa le mariti in cazul asta.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează