FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Un ex-antrenor al FCSB-ului rupe tăcerea: „Becali mi-a zis clar: «Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!». N-am putut și am plecat!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 20:30 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 20:46

Ilie Stan a fost antrenorul celor de la FCSB în sezonul 2011–2012, dar n-a rezistat mult, după ce Gigi Becali începuse să pună presiune și să se implice la echipă. Ilie Stan a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” detalii neștiute despre relația sa cu omul de afaceri.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Ai ajuns la FCSB, unde ai avut câteva luni bune.

- Am avut o perioadă bună și am demonstrat. Am luat echipa de pe locul 10 și am ajuns cu ea pe locul 2. Prin jocul echipei, de la o mie de suporteri, în trei luni am jucat cu 50.000! După o singură discuție cu Gigi am decis să plec.

- Ați avut un scandal sau de ce ai plecat?

- N-am avut divergențe. Când am plecat, simțeam că e momentul. S-au întâmplat multe lucruri pe care n-o să le spun și-o să le țin doar pentru mine. Eu mai mult fac decât vorbesc, dar când fac și nu sunt respectat, o să vorbesc.

- Ți s-au impus și ție schimbări!

- La un meci cu Gaz Metan, de acasă, la pauză, a venit Narcis la mine pentru prima dată cu telefonul și scria "Tatu, Tatu, Tatu, Tatu". L-am trimis la încălzire și atunci am zis: "Câștig, plec! Nu câștig, tot plec". Am făcut 0-0, după meci am fost la Gigi și i-am spus că nu mai rămân. Eu aveam discuții cu Gigi, mergeam la Palat la el, făceam o strategie, îi explicam cum gândesc eu, era de acord cu majoritatea deciziilor care erau luate de către mine.

- Zi-mi, te rog...

- Când eram pe locul 10, "Ilie, faci ce vrei la echipă", dar când am ajuns pe locul 2, "Tată, de acum sunt 30 de milioane de euro în joc și trebuie să mă bag!". Ha, ha, ha! Atunci am renunțat! "Ești nebun? Când m-ai adus să mă bat cu CFR-ul, unde pleci?". "În ce condiții să rămân?". "Băi tată, tu antrenezi, eu fac echipa!". N-am putut și am plecat!

- Care a fost cel mai greu moment la FCSB?

- Meciul cu Maccabi, când am luat 5-0, atunci n-am dormit toată noaptea. La jocul ăla toată echipa a fost în cap, niciun jucător n-a fost mai proaspăt. A fost un moment când era nevoie de ceva. M-am dus la prima oră la Palat la Gigi și i-am spus: "Am o rugăminte la tine. Stau printre jucători și aud că nu și-au luat salariile de două luni de zile și bonusurile de calificare în Europa League. Dacă tu le dai acești bani și te achiți, să vezi că o să fie altă echipă". "Crezi tu asta?". L-a chemat pe "cancelarul" Virgil, le-a dat jucătorilor banii cu Teia Sponte și echipa a început să crească.

VEZI AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ILIE STAN

CITEȘTE ȘI

Răsturnare în telenovela momentului! Wanda Nara și gestul lui Mauro Icardi care a schimbat totul: „N-am mai primit niciodată așa ceva. Te iubesc!”

Nemulțumirea lui Fatih Terim după Besiktas - Galatasaray: „Cicâldău trebuia să execute!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dexter3
dexter3  •  27 Octombrie 2021, 23:37
Postat de Berceni pe 27 Octombrie 2021, 21:10

Apare imediat floraru sa ne spuna ca nu-i nimic adevarat.

Pana sa apara florarul, este mereu prezent prostalaul-sef, iosif, 24/24 pe gsp, individul, fara viata, fara suflet, fara creier.

andy_2008
andy_2008  •  27 Octombrie 2021, 23:09

Mare antrenor,galactic chiar,pacat ca nu a castigat nimic ….

foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  27 Octombrie 2021, 22:43

âsta cev performanțe a făcut, după ce a plecat? mai antrenează pe undeva? să-l ia tălpănelu antrenor la 5-7 ani, ca marile glorii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează