FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali închide negocierile cu AS Roma! Anamaria Prodan anunță din ce campionat poate veni o ofertă mai mare pentru Man

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 15:34

Dennis Man, atacantul de 19 ani al celor de la FCSB, este urmărit cu atenție de AS Roma, Gazeta Sporturilor anunțând în exclusivitate că timiși ai clubului italian au fost la București pentru a vorbi cu Gigi Becali.

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit în presa din Italia despre posibila plecare a lui Man la AS Roma, dezvăluind câ Gigi Becali așteaptă o ofertă mai mare.

"Roma este interesată de Man, dar Gigi Becali mi-a spus că nu-l va vinde pe jucător. Prețurile despre care se vorbește sunt adevărate, suma e între 10 și 15 milioane de euro. Dar Becali vrea să îl păstreze și să aștepte. E posibil ca o sumă mai mare să vină din Anglia", a declarat Anamaria Prodan pentru RomaPress.

15goluri în 62 de meciuri are Man la FCSB

2.200.000 de euroeste cota de piață a lui Dennis Man, fiind cel mai bine cotat jucător din lotul vicecampioanei, peste Gnohere și Benzar, 2 milioane de euro

200.000 de eruovalora Dennis în momentul în care a fost adus de FCSB de la UTA, în septembrie 2016, pentru 400.000 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
maxp
maxp  •  15 August 2018, 13:16

Pe 15 milioane de euro vindea tot primul 11. Da' de ce ar da cineva 15 milioane pe un jucator fara experienta, ce n-a jucat mai sus de nivelul Ligii I, mai mult decat cota sa pe piata, pe care oricum nu ar refuza-o nimeni din tara?! Hai ca am mai vazut astfel de transferuri de 10-15 milioane prin Croatia, chiar si la noi cand a venit vorba de Stanciu (desi n-a fost chiar atat), dar nu pe unul ca Man, care totusi nu promite atat de mult.

invinctus
invinctus  •  15 August 2018, 08:35

250 de milioane ultima oferta de la PSG plus Neymar la schimb e ultima oferta dar ciobanul a refuzat o ! Daca va dadea cineva 5 milioane pe el era plecat pe jos acolo !

aius
aius  •  15 August 2018, 07:49

presa di romania !***,si hop si presa !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează