FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Imagini fabuloase! Gigi Becali, față în față cu „fratele mai mic”: „Să nu te mai văd în sutien” + „Virgil e servitorul meu?!”

Gigi Becali și Mihai Bendeac
Gigi Becali și Mihai Bendeac

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 09:41

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, a fost o sursă de inspirație pentru actorul Mihai Bendeac (37 de ani), care a decis să-l imite în mai multe emisiuni.

În trecut, actorul și-a făcut curaj și a mers la o întâlnire cu patronul FCSB chiar la palatul din Aleea Alexandru. Îmbrăcat la fel ca omul de afaceri și cu o sorcovă în mână, Bendeac s-a distrat cu Becali, între cei doi având loc un schimb de replici amuzante. 

Mihai Bendeac: „Am venit cu sorcova și cu un cadou. V-am adus niște zaruri că am înțeles că sunteți cel mai bun la table din România. Și vă spun ceva. Sunt măsluite” 
Gigi Becali: „Tu ești fratele meu mai mic” 

Mihai Bendeac: „Da, că sunt mai tânăr”
 Gigi Becali: „Bă, dacă te mai văd cu sutien.... Nu te mai țin de frate mai mic” 

Gigi Becali: „Virgil e servitorul meu?!”

Ulterior, cei doi s-au plimbat prin palatul lui Gigi Becali. „Când m-am pus pe scaunul ăsta am început să mă simt mai bogat. Scaunul îți dă o putere... Kapetanos, afară!”, a spus Bendeac, provocându-i lui Becali o criză de râs. 

„A costat vreo 10 milioane de euro casa asta” 
Gigi Becali 

Ulterior, cei doi s-au întâlnit și cu Virgil Becali, vărul lui Gigi. 

Gigi Becali: „Hai să-l vezi și pe Virgil. E vărul meu. Stă cu mine din respect. Păi, crezi că Virgil e servitorul meu? Crezi că-i zic eu «Băi Virgile, fă aia, fă aia...». Cum să-i zic așa ceva?”
Mihai Bendeac: „Păi, acum am cunoscut omul. Am înțeles” 

Cei doi s-au distrat citind ziare și rupându-le. „Parcă suntem Mircea Badea”, a spus Bendeac, în timp ce el și Gigi au continuat turul casei patronului de la FCSB. La final, actorul a plecat cu o cruce și cu un tablou cu Gigi Becali.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia de coronavirus: „Au costat vreo 50.000 de euro”

Criza îi anulează afacerea lui Gigi Becali » Cum poate pierde FCSB milioane de euro din cauza pandemiei de coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
141365743797979
Robin Green  •  22 Martie 2020, 05:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Martie 2020, 18:51

Am vazut anunturi fff favorabile pt don giorgi becali mai ales PRO.TV PT DANIILE FACUTE LA NUS CE SPITALE IN VAL DE 150000EUROI. La cate Publicitate s-a facut la pro tv despre donatiile lui don giorgi cred ca ajung la 500000 EURO. Acum doua luni DNA anunta ca don jorj frauda bugetul tari prin ANR CU 60.000.000.MIL euroi.SI atunci despre ce donatii vorbim : NEGRU SUB UNGHIE -rusinica protv

joze_maurinio
joze_maurinio  •  21 Martie 2020, 18:08

Incredibil ce stiri. Chiar aveam nevoie de astea. Acum, hai si cu stiri de cand era Becali copil. Si de cand s-a insurat Becali. Si cu stiri de cand Becali a fost la Harvard. Si cand a fost la Oxford. Si hai si cu stiri de cand Becali a pictat Capela Sixtina. Si cu stiri de cand a scris Othelo, care a fost sursa lui de inspiratie!? Si hai si cu stirea din perioada in care Becali a elaborat Teoria Relativitatii, cand mai mult in incurca nepriceputul incepator Einstein. Mi se pare, nu stiu sigur, ca Becali Georgica a scris si Biblia, el avand rol principal, primul barbat din biblie avand pseudonimul de Adam, dar numele real era George. Becali.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează