FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, nemulțumit de declarațiile vărului său: „Întrebați-l, mă, pe Giovanni! Văd că el face prețurile”

Gigi Becali (62 de ani) pare deranjat de afirmațiile făcute de vărul Giovanni Becali (68 de ani), în legătură cu ofertele venite pe numele lui Florin Tănase (26 de ani). +49   FOTO
Gigi Becali (62 de ani) pare deranjat de afirmațiile făcute de vărul Giovanni Becali (68 de ani), în legătură cu ofertele venite pe numele lui Florin Tănase (26 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 19:01 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 19:38

Gigi Becali (62 de ani) pare deranjat de afirmațiile făcute de vărul Giovanni Becali (68 de ani), în legătură cu ofertele venite pe numele lui Florin Tănase (26 de ani). 

Giovanni Becali spune că Florin Tănase poate pleca de la FCSB în vară și că încearcă să obțină un preț de 4 milioane de euro pentru „decarul” liderului din Liga 1. Gigi Becali nu a fost încântat de ieșirile vărului său. 

Gigi Becali: 

„Negociez cu voi? Întrebați-l, mă, pe Giovanni, el face și prețurile. Văd că el zice, ăla 7 milioane, ăla 3 milioane. Întrebați-l pe el, daca știe el mai bine. 

Nu știu eu, el știe bine, întrebați-l pe el. Tănase nu poate să aibă preț la ora asta, când nu suntem în perioadă de transferuri. Întrebați-l, mă, pe Giovanni. Că Tănase face 2-3, Man face 7-8, Coman face 7-8... El știe”, a declarat Gigi Becali, conform sportro.

Giovanni Becali, influență tot mai mare la FCSB

Trecerile lui Valentin Mihăilă și Dennis Man la Parma, pentru o sumă cumulată de aproape 20 de milioane de euro, l-au readus pe Ioan Becali în prim-planul transferurilor de marcă, după aproape 5 ani în care nu a reușit nicio tranzacție importantă.

Deși sentința din „Dosarul Transferurilor” prevedea interdicția de a practica meseria de impresar până în anul 2022, Giovanni a găsit o portiță. Se folosește de firma care îl are șef în acte pe Dragoș Sârbu.

VIDEO. Anamaria Prodan: „Mulți fotbaliști au avut probleme cu taxele din cauza contractelor lui Giovanni Becali”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV » Gigi Becali, furios pe FRF: „Gata, nu mai jucăm! Protest!”

Gigi Becali l-a luat tare pe Florinel Coman: „Bă, ai carnet la mișto?!” » Ce răspuns a primit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cata23
cata23  •  26 Februarie 2021, 23:57
Postat de napocarepublic pe 26 Februarie 2021, 22:55

ati luat teapa cu faza la nivel mondial cu" Doar Dinamo Bucuresti "..sunteti cunoscuti la nivel global pt vestele alb rosii=))))

La acel moment Steaua nu mai avea galerie, practic este ca si cum te duci, bati o bătrâna si te lauzi ca nu a opus rezistența... o sa vezi peluza Nord la meciuri. Crede-ma ca o galerie stie ce fac ceilalți ca si coregrafii, sunt “spioni” peste tot dar nu i-a interesat pentru ca nu se știa la acel moment dacă se continua cu CSA sau Steaua din liga 1

napocarepublic
napocarepublic  •  26 Februarie 2021, 22:55
Postat de cata23 pe 26 Februarie 2021, 21:01

Jucați fotbal, ca va da Viitorul cu terenul in cap

ati luat teapa cu faza la nivel mondial cu" Doar Dinamo Bucuresti "..sunteti cunoscuti la nivel global pt vestele alb rosii=))))

ripensistu
ripensistu  •  26 Februarie 2021, 22:16

Mafia albaneza de la Korçë, 2021 colorised.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează