FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali, ironia supremă pentru Dinamo: „S-a închis perioada de transferuri, altfel plătea Rednic 6 milioane pentru Gnohere”

Viitorul lui Gnohere la FCSB e incert, dar un come-back la Dinamo e improbabil // FOTO: GSP
Viitorul lui Gnohere la FCSB e incert, dar un come-back la Dinamo e improbabil // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 15:02

Harlem Gnohere, 31 de ani, nu mai e om de bază la FCSB. Golgeterul roș-albaștrilor, cu 11 reușite în actuala stagiune, a ajuns rezerva lui Ioan Hora și, mai nou, a fost pus pe lista de transferuri de Gigi Becali.

Viitorul francezului e incert, iar în acest sens și-a manifestat interesul Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, chiar tehnicianul care l-a adus în România în urmă cu aproape 4 ani. 

Gigi Becali a comentat azi interesul manifestat de Rednic pentru Gnohere și e sigur că francezul nu va fi repatriat de marea rivală, pe care a ironizat-o:

„Vreau să nu mai fac așa cum făceam pe vremuri. Nu vreau să subestimez eu echipa Dinamo. S-a terminat perioada de transferuri. Așa să le transmiteți.

Nu era o problemă, că ei dădeau 6 milioane de euro. 6 milioane avea Dinamo, nu era o problemă pentru Rednic. Dar îmi pare rău că n-au dat banii cu o zi înainte să se închidă perioada de transferuri”, a declarat Gigi Becali pentru Pro TV. 

„Oricând l-aș antrena pe Gnohere, dacă aș putea. E un jucător bun, profesionist. Chiar și acum l-aș antrena, dar nu s-ar mai putea, că nu l-ar accepta suporterii. Dar eu l-aș vrea. Ai nevoie de orice jucător ca el” Mircea Rednic, antrenor Dinamo, conform doardinamo.ro

Vezi și: ”Bizonul” e pe tarabă » Situația halucinantă în care a ajuns principalul om de gol al FCSB-ului, Harlem Gnohere! Dezvăluiri din CULISE

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
116318208879996
Costica Costica  •  27 Februarie 2019, 09:34

face ironi ba si *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  27 Februarie 2019, 09:33

Fonfleurile lui Gigi Becali se mulează perfect pe neuronul tăvălit prin noroi al lui aress123.

comedy.central
comedy.central  •  27 Februarie 2019, 09:31

De ce idei o tul aress123 are credit nelimitat la GSP.ro si înjura permanent pe Dinamo!? De ce nu e banat ipochimenul!?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează