FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! Florinel Coman, gata să îi calce pe urme lui Mitriță

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 12:30 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 12:57

Florinel Coman (22 de ani) este pe lista de transferuri a celor de la New York City, echipa de la care este împrumutat Alex Mitriță (25 de ani) în Arabia Saudită.

Potrivit celor de la hudsonriverblue.com, Florinel Coman a intrat în atenția celor de la New York City pentru un viitor transfer. Aceștia consideră că mutarea lui Coman poate reprezenta un succes pentru clubul american, mai ales că internaționalul român nu duce lipsă de oferte: „Poreclit 'Mbappe' după minunatul fotbalist francez Kylian Mbappe, Coman are un ritm excelent de joc, precum și abilitate pentru dribling. Jucător de picior drept, Coman evoluează în principal pe aripa stângă, dar este folosit și ca aripă inversă sau în centru”.

Noul Mitriță

Totodată, jurnaliștii americani îl compară pe Florinel cu Alexandru Mitriță, cel care tocmai a părăsit New York City pentru a juca în zona Golfului, la Al Ahli: „Compatriotul lui Coman, Mitriță, a izbucnit în Bronx înainte de plecarea sa. Cine spune că fulgerul nu poate să lovească de două ori?

Etapa 8 // Match Preview FCSB - Hermannstadt

Citește mai multe știri din fotbal:

Șase luni de închisoare! Pedeapsa cerută pentru un star de la Real Madrid

ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2. Ciprian Deac a lăsat mască pe toată lumea după meciul de la Sofia: „De două luni nu joc nimic”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
1ianuarie
1ianuarie  •  23 Octombrie 2020, 18:23

Eu sper să îl vândă,și nu doar pe el. Ceea ce surprinde este conceptul lui Gigi: cumpăr,îi cresc,valoarea urcă,îi vând....și o iau de la început! Fără rezultate notabile în Europa va rămâne mereu în acest cerc,să nu zic că va rămâne cu cercul!

johnwick
johnwick  •  23 Octombrie 2020, 17:10
Postat de kaloogarele pe 23 Octombrie 2020, 16:13

Cica sapa arheologii nemti, sapa, sapa ... dau de niste resturi de cupru ... eee, stramosii nostri aveau telefon! Sapa japonejii, sapa sapa ... dau de niste urme de sticla. Daa baah, da' ai nostri aveau fibra optica!! sapa si romanii, sapa sapa ... si tot sapa ... nu gasesc nimic ... concluzia: ai nostri aveau 5 G (de la Huawei, desigur), bah!!

E veche. Sau numa acu ai înțeles-o?

parpalache
parpalache  •  23 Octombrie 2020, 16:41

hudsonriverblue.com aia, e a lui Annamaria Prodan?Puah!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează