FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”

Ivan Mamut, cu numărul 31 / FOTO: Imago-Images
Ivan Mamut, cu numărul 31 / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 16:22 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 16:31

După ce s-a convins cu Burlacu, Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, anunță că îl va testa în atacul vicecampioanei și pe Ivan Mamut (24 de ani), croatul adus de la CS Universitatea Craiova. 

Gigi Becali este decis să îl scoată definitiv pe Claudiu Keșeru din circuit. Atacantul a amenințat că va face dezvăluiri importante la vară, când îi expiră contractul. Reacția finanțatorului a fost clară. L-a lăsat în afara lotului pentru remiza cu CS Mioveni, scor 1-1, iar acum face orice pentru a nu apela la serviciile lui. 

Continuă pe banca echipei din Liga 1, dar și-a pus șefii în cap: „Condiții ca în Albania? Au salariile și primele la zi”
DECLARAȚII
Continuă pe banca echipei din Liga 1, dar și-a pus șefii în cap: „Condiții ca în Albania? Au salariile și primele la zi”

După ce l-a folosit fără succes pe Andrei Burlacu, Gigi Becali vrea să îl vadă la lucru și pe Ivan Mamut. Vârful adus toamna trecută de la CS Universitatea Craiova a bifat doar 4 apariții la FCSB în acest sezon, fără vreo reușită.

Gigi Becali: „Vreau să îl văd și pe Mamut!”

„Am zis că lucrurile sunt clare cu Keșeru, iar după Burlacu eu vreau să îl văd cum joacă și pe Mamut. La el am o posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani și vreau să îl văd la lucru, ca să îmi dau sema dacă merită să prelungesc cu el sau nu.

Iar Burlacu să fie foarte atent că, dacă își mai bate joc de o asfel de fază, așa cum a făcut-o la Mioveni, s-ar putea să nu mai aibă și alte posibilități. La mine ori joci fotbal, ori te duci în altă parte!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

FCSB. Oricine, dar nu Keșeru » La cine a ajuns să apeleze Gigi Becali pentru atac: „Vreau să îl văd și pe el!”
Ivan Mamut încă așteaptă primul gol în tricoul celor de la FCSB

Keșeru, în dizgrația lui Gigi Becali 

Gigi Becali a făcut o serie de declarații aiuritoare, care nu sunt susținute de niciun studiu științific, declarându-se convins că atacantul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la un nivel înalt pentru că s-a vaccinat.

1 golîn 22 de meciuri are Ivan Mamut la CS Universitatea Craiova

El vrea să mai joace doi ani. Da, poate juca în România. Dar nu mai poate juca la FCSB sau CFR Cluj. Ca Budescu. El a zis că o să-mi arate. Bine, tată, arată-mi! Nu mai poate să-mi arate. O să-mi arate mie, dar la altă echipă. Aici nu mai poate. Eu m-am convins.

O să râdeți, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinați le scade puterea. Asta e ceva științific (n.r. - niciun studiu științific nu a arătat așa ceva). Nu ați văzut și la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaților le scade puterea! La toți.
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO Keșeru, mai slab decât Tănase? Adrian Florea: „Nu înțeleg ce e cu el!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali, datornic major » FCSB a pierdut procesul cu Primăria Capitalei

Dinamo, semne de viață înaintea derby-ului cu Rapid

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
manty_one
manty_one  •  23 Februarie 2022, 20:43

Nu cred ca pe planeta asta la un club de fotbal... sa mai existe unul asemenea ciobanului atoatestiutor,atata prostie,o sa mai iei tu campionatul la Pastele Cailor,ciobane!!..

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Februarie 2022, 19:11
Postat de fcsarbitrii pe 23 Februarie 2022, 18:44

ar fi culmea sa-l ia cfr pe keseru si-n meciurile directe cu patruconsonata sa le rupa poarta consoanelor:))))))))))))))))))))))))))))))))

cfr n-are bani nici pt salariile pe octombrie, cred ca ar fi "incantat", Keseru, de-o viitoare colaborare ;))

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Februarie 2022, 19:02

Becali ar trebui să - l încerce în atac pe singurul jucător de valoare din lot: Vinicius!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează