FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali l-a refuzat pe căpitanul naționalei Letoniei: „Mai mult se ascunde de minge”

Kristers Tobers, în duel cu Aaron Ramsey. 
Foto: Imago
Kristers Tobers, în duel cu Aaron Ramsey. Foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 20 iunie 2023 13:05 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 16:54

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, dezvăluie că i-a fost propus transferul lui Kristers Tobers (22 de ani, fundaș central), căpitanul naționalei Letoniei și fotbalistul polonezilor de la Lechia Gdansk, dar finanțatorul vicecampioanei a refuzat în cele din urmă mutarea. 

Gigi Becali anunță că aduce la FCSB în această vară încă 3 fotbaliști: un fundaș central, un mijlocaș și un atacant. Unul dintre fundașii centrali care i-au fost propuși patronului roș-albaștrilor este Kritsers Tobers. Becali spune însă că nu îl place pe leton și că acesta nu va ajunge la vicecampioana României. 

Gigi Becali l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu: „A semnat cu ei. A plecat”
FCSB
Gigi Becali l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu: „A semnat cu ei. A plecat”

VIDEO. Gigi Becali anunță transferuri la FCSB: „Vor veni un fundaș, un mijlocaș și un atacant”

„Vor veni un fundaș, un mijlocaș și un atacant. Sută la sută vor veni! Acum, nu știu când o să vină exact. Îi aduc pentru că am luat bătaie de la 2-0 (n.r. - cu Farul, în meciul de titlu) și nu pot uita așa ceva. 

Aseară am văzut meciul (n.r. - Elveția - România) și nu mai am curaj să fac fotbal. M-am gândit la un moment dat: «Nu iau ei niște substanțe, medicamente?». L-am întrebat pe Meme: «Cum pasează ei așa?»

E vorba și de valoare și de antrenor. M-a descurajat când am văzut că noi nu avem valoare. Am zis că fac 3 transferuri: un mijlocaș, un fundaș și un atacant”, a declarat Gigi Becali, la Palatul din Aleaa Alexandru.

Gigi Becali a refuzat transferul lui Kristers Tobers la FCSB: „Mai mult se ascunde de minge” 

„Am văzut aseară un jucător: căpitanul naționalei Letoniei. Nu îl vreau. El e fundaș central, dar a jucat mijlocaș. Dacă el a jucat mijlocaș, vreau să văd de câte ori ajunge mingea la el în 20 de minute. El mai mult se ascunde de minge.

E bun, dar dacă mingea ajunge la el într-un sfert de oră de numai 3,4 ori... Fotbalistul vine, o ia, o dă. Asta înseamnă să fii fotbalist. A căzut transferul. Mai am doi pe care vreau să îi iau pe postul de fundaș central”, a mai precizat Becali. 

Cine este Kristers Tobers, fundașul leton pe care l-a refuzat Gigi Becali 

Crescut de FK Liepaja, formație din țara natală, în tricoul căreia a jucat 60 de meciuri și a marcat 5 goluri, Kristers Tobers evoluează din 2020 în Polonia. Letonii l-au împrumutat la Lechia Gdansk în ianuarie 2020, polonezii transferându-l definitiv 7 luni mai târziu, în schimbul sumei de 100.000 de euro. 

În Polonia, Kristers Tobers a jucat 70 de meciuri și a dat o pasă de gol. În stagiunea recent încheiată, letonul a adunat 30 de meciuri în tricoul formației Lechia Gdansk, fără să marcheze vreun gol. 

În tricoul naționalei Letoniei, Kristers Tobers are 24 de selecții. A debutat în tricoul primei reprezentative letone în martie 2019, într-o înfrângere suferită de baltici în fața Macedoniei de Nord, scor 1-3, în preliminariile EURO 2020. 

Citește și: 

Săndoi l-a convocat de urgență din vacanță! Cine vine la U21 în locul lui Valentin Mihăilă, pentru European

Mihai Rotaru a pierdut pariul! L-a criticat public pe selecționer, dar Edi Iordănescu i-a dat replica prin „11-le” cu Elveția

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
sandiego
sandiego  •  21 Iunie 2023, 11:03

sa renunti la tamm si la edjouma, ca apoi sa cauti aparator si mijlocas.....mama ce echipa o sa faca jiji si mm! jucatorii buni si cu mai multa minte nu mai vin in iobagie la becali.

maradona79
maradona79  •  20 Iunie 2023, 16:59

Trebuie sa intelegeti ca la Barcelona Estului nu are loc chiar oricine. Ca fundas trebuie sa iesi cu mingea din aparare cu mingea la picior, tiki-taka, asta vreau, posesie, posesie, nu ma intereseaza ca n-am castigat campionatul daca am posesia.

freddy
freddy  •  20 Iunie 2023, 16:59

Dacă nu ai fi patronul echipei pe care o iubesc, mi ai fi simpatic pentru prostiile pe care le spui. Doar că...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează