FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali nu mai are răbdare! L-a pus pe MM Stoica să rezolve mutarea: „Nu prea mă mai implic eu”

Mihai Stoica trebuie să-l aducă înapoi pe Neubert
Mihai Stoica trebuie să-l aducă înapoi pe Neubert

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 09:11 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 19:27

FCSB a remizat cu FC Botoșani, 1-1, și a ajuns la patru meciuri la rând în play-off în care nu a câștigat, astfel că Gigi Becali vrea să rezolve rapid problemele echipei.

După meciul de sâmbătă seară, Gigi Becali, patronul FCSB, a spus din nou că îl vrea pe neamțul Thomas Neubert, preparatorul fizic din mandatul lui Laurențiu Reghecampf, și că l-a pus pe Mihai Stoica să discute cu el.

Vorbeşte MM Stoica cu Nebuert. E problema lor. Nu prea mă mai implic eu. Le-am spus să facă ce trebuie. Eu sunt îngrijorat că jucăm aşa. 

Nu poţi să vinzi nici jucătorii. Că nu ai cum să vinzi nici Man, nici Coman, dacă joacă aşa echipa. Ce să facă Coman? Să dea el gol? A dat un gol.... Nici Man nu mi-a plăcut deloc”, a declarat Gigi Becali după meci, potrivit AntenaSport.

Cu Thomas Neubert, Steaua a avut cele mai mari performanţe de când am venit eu. Eu din tot sufletul mi-aş dori să vină, dar nu depinde de mine. Depinde doar de el şi de conducere
- Mihai Pintilii, antrenor secund FCSB, la TV Telekom Sport

10.000 de europe lună e salariul promis de Gigi Becali lui Neubert

Thomas Neubert, esențial în succesul FCSB

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor.

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită.

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Am jucat în condiții speciale”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gabi Balint n-are milă de „perlele” lui Gigi Becali! Verdict dur în direct la TV: „Nu-l văd să ajungă la un nivel mare, iar el e superficial”

Pe cine a mai criticat Gigi Becali după ultimul insucces: „Fuge de minge!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
rocky2
rocky2  •  05 Iulie 2020, 15:09
Postat de emil1986 pe 05 Iulie 2020, 11:45

E Steaua sinistrule, e Steaua! Si stii de ce? Pt. ca 52 la suta din suporterii echipei din liga I se identifica cu aceasta echipa. Pricepi, prostalaule????

"Legile ţării nu interzic nimănui să fie ***!” (Grigore Moisil)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  05 Iulie 2020, 14:56

Nu cred ca absenta lui Neubert este problema la fel cum nu cred nici ca venirea lui va fi soluția. Întalbim tot mai des in fotbalul romanesc aceste "scăderi de forma, rupturi musculare, accidentări subite, etc" exact in momentul in care ar fi trebuit sa fie in maxim de forma pt ca sunt condiții slabe de pregătire. Degeaba te duci 2 săptămâni in Antalya la pregătire dacă in restul sezonului joci și te antrenezi in condiții deficiente. Doctorii, preparatori și tot staff-ul nu au nicio vina și sunt neputincioși in evitarea acestor probleme neprevazute.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  05 Iulie 2020, 14:38
Postat de catalynn pe 05 Iulie 2020, 13:42

Steaua își va aduce aminte mereu cu placere de acest sezon trist pt FC fcsb, ultimul din istoria sa de 17 ani încununat cu eventul galactic:faliment și desființare! :-))))

Strajerul Cazematei Staliniste a Armatei-CSA, la datorie ! Ce nu face soldatelul pentru apărarea privilegiilor profitorilor adapostiti in ultimul bastion al sportului sovietic din UE! Cât de ridicol, stupid și retrograd sa fi sa aperi in anul 2020 și in UE fotbalul jucat in cazarma, amestecul armatei și poliției in sportul ptofesionist al unei tari democratice? Doar catalynn și trepădușii din prluza sud pot atinge aceasta culme a absurdului: sa fi in peluza si sa canti pt Steaua in perioada 1998-2013 (semifinala UEFA, Valencia, Villareal, real Madrid, Ajax, Chelsea, etc) și acum sa aiurezi ca Steaua nu a maiexistat dupa ieșirea din cazarm pana la apariția improvizației amatoare patetice FC Kaki, in 2017! Absurd, ridicol, ireal! Bine ca sunt doar 2%, atarnatii de gardurile Colhozului Sportiv Anacronic-CSA!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează