FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali îi dă indicații tactice lui Edjouma, schimbat la pauză cu Sepsi: „Bă, vrei să nu fii scos?”

Malcom Edjouma, în Sepsi - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP +11   FOTO
Malcom Edjouma, în Sepsi - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de , - Publicat marti, 04 aprilie 2023 17:37 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 22:04

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul FCSB, a dezvăluit ce l-a nemulțumit la prestația lui Malcom Edjouma (26) din victoria cu Sepsi OSK, scor 2-1. Titular, francezul a fost schimbat la pauză, înlocuire asumată de antrenorul Elias Charalambous.

Malcom Edjouma a rezistat doar 45 de minute pe teren la Sf. Gheorghe. Titular într-o linie de 3 alături de Adrian Șut și Darius Olaru, francezul a fost lăsat la cabine la pauză, când Ovidiu Popescu i-a luat locul.

Astăzi, într-o conferință de presă la Palatul din Aleea Alexandru, Gigi Becali a dezvăluit că Edjouma l-a nemulțumit prin spațiul liber pe care-l lăsa la mijlocul terenului atunci când urca în atac.

Becali a făcut o trimitere și la declarațiile recente ale lui Edjouma, care s-a plâns că trebuie să înscrie în prima repriză a meciurilor ca să nu fie schimbat la pauză.

Cine explică această aberație? Steaua e blocată fiindcă e echipă de stat, dar statul finanțează jumătate din Liga 1!
FINANCIAR
Cine explică această aberație? Steaua e blocată fiindcă e echipă de stat, dar statul finanțează jumătate din Liga 1!

Gigi Becali îi dă lecții lui Edjouma după Sepsi - FCSB: „Stai cum trebuie pe teren!”

„Ce, trebuia să stea Edjouma pe teren și să luăm bătaie? Edjouma a spus că trebuie să dea gol să nu fie schimbat. El e bun de atac, dar nu când conducem pe tabelă. Cu el, era un gol în centrul terenului. Era pericol când aveau ăia mingea.

Bă, vrei să nu fii schimbat? Atunci stai cum trebuie pe teren. Nu vreau să fii Maradona. Îl avem pe Compagno, Coman, ei dau golurile.

Acum trebuie să luăm titlul, nu mai contează Edjouma și Tavi, nu mai contează cine joacă, ci doar să câștigăm. Ilie Haralamb (n.r. - antrenorul Elias Charalambous) are o altă startegie, a închis jocul la pauză, bravo lui”, a precizat Becali.

Edjouma, schimbat de Charalambous sau Gigi Becali?

Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză în 3 dintre ultimele 6 meciuri jucate. Cifrele sale ofensive din acest sezon sunt extraordinare, a înscris 11 goluri în 38 de meciuri deși nu evoluează pe o poziție avansată.

Antrenorul Elias Charalambous și-a asumat la finalul meciului cu Sepsi schimbarea lui Edjouma, argumentând că a vrut să echilibreze duelul de la mijlocul terenului: 

„Am schimbat sistemul la pauză, Sepsi ne-a creat probleme la mijloc și am schimbat sistemul în 4-2-3-1. În a doua repriză consider că am fost mai buni la mijloc, unde aveam probleme”.

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali are un nou „inamic”: „Vreau să-i văd oftica după meciuri!” » Ce l-a deranjat

Fotbalistul din SuperLiga care l-a cucerit pe Gigi Becali: „E cea mai bună investiție!” » Câte șanse dă transferului

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  05 Aprilie 2023, 06:22
Postat de brentford pe 04 Aprilie 2023, 19:44

Sunteti penibili,chiar mai penibil decat Gigi. Cate articole i-ati dedicat astazi? Le-ati numarat? Alte echipe nu exista? Alte sporturi nu exista? Ipocritilor!

azi e finala cev cup (volley fete) .. nici un articol.

imgb
imgb  •  05 Aprilie 2023, 01:50

Edjuma, nu fii suparat.....ciobanul are buba la scafirlie !

liviuemil
liviuemil  •  04 Aprilie 2023, 20:09

Chiar si asa am fost varza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează