FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali exultă după anunțul de azi: „Fanii de la CSA vor veni iar la noi”

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, se așteaptă ca gruparea din Liga 1 să aibă de câștigat în războiul cu CSA Steaua.
Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, se așteaptă ca gruparea din Liga 1 să aibă de câștigat în războiul cu CSA Steaua.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 15:52 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 16:38

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a susținut public că se va implica pentru ca FCSB să poată juca din nou în Ghencea. Astfel, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, se așteaptă ca gruparea din Liga 1 să aibă de câștigat în războiul cu CSA Steaua.

Mihai Tudose, tot din PSD, are șanse mari să devină ministrul Apărării Naționale, în locul lui Vasile Dîncu, cel care a demisionat recent. În mandatul lui Dîncu, FCSB a avut interzis în Ghencea, dar Tudose a spus recent că „Steaua adevărată este FCSB”.

Nicolae Dică propune un străin de la FCSB la națională: „N-am văzut ca el în ultimii 10-15 ani!” » Răspunsul lui Edi Iordănescu: „Ne ambalăm rapid”
FCSB
Nicolae Dică propune un străin de la FCSB la națională: „N-am văzut ca el în ultimii 10-15 ani!” » Răspunsul lui Edi Iordănescu: „Ne ambalăm rapid”

Gigi Becali, patron FCSB: „Cei rămași la CSA Steaua se vor îndrepta iar spre noi”

„Am vorbit și eu cu el Marcel Ciolacu și mi-a spus că o să revină echipa pe Ghencea. Acum, să vedem. Dumnezeu le aranjează pe toate, le orânduiește ușor, ușor. Dacă o să vină și un ministru al Apărării care să respecte dreptatea, ca Tudose, atunci e foarte posibil. 

Știu că în trecut am zis că nu o să duc echipa pe Ghencea chiar dacă o să am voie, pentru că nu vreau să mă cert cu suporterii, dar acum sunt convins că nu va mai fi o mare problemă. De ce? Pentru că cei rămași acolo la CSA se vor îndrepta și ei din nou spre noi”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Marcel Ciolacu: „E momentul ca FCSB să joace în Ghencea”

„Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere.

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei.

Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!”, a spus Ciolacu pentru sursa citată.

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă.

- Marcel Ciolacu, președinte PSD

Risto Radunovic, după Anderlecht - FCSB 2-2: „Rezultatul e echitabil, dar am vrut să câștigăm”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a enervat după Anderlecht - FCSB: „Nu mai e fotbalist!” + Cine e jucătorul pe care îl regretă

Gigi Becali anunță FINALUL după Anderlecht - FCSB: „Gata, în iarnă desființăm! Nu sunt prostul proștilor!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mihaitanase
mihaitanase  •  31 Octombrie 2022, 10:05

Dacă are sânge în instalație , când vine PSD la șefia guvernului (conform înțelegerii cu PNL ) să de-a toate stadioanele la primării ! Se le scoată din gestiunea ministerelor și BNR sau al mai știu eu ce fel de patronaje .Toate bazele sportive trebuie să aparțină comunităților locale . Ciucă nu are curaj să facă așa ceva , că e general și ține cu armata și îi e și frica de generali !

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Octombrie 2022, 23:09

Keep dreamin’ bro

Stars
Stars  •  30 Octombrie 2022, 21:32

Talpanistii sa fie etichetati si interzisi la meciurile Stelei, pt totdeauna!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează