INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ANDERLECHT - FCSB 2-2

Gigi Becali s-a enervat după Anderlecht - FCSB: „Nu mai e fotbalist!” + Cine e jucătorul pe care îl regretă

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 08:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 08:42

După Anderlecht - FCSB 2-2, Gigi Becali s-a declarat extrem de nemulțumit de jocul echipei sale și l-a luat la țintă pe Florinel Coman, deși căpitanul „roș-albaștrilor” a bifat doar 26 de minute în Belgia.

Patronul FCSB i-a criticat Florinel Coman și Joyskim Dawa, care a greșit la ambele goluri ale belgienilor, și a început să regrete decizia de la începutul acestui sezon, când l-a vândut pe Florin Tănase la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, pentru 3 milioane de euro.

Până și Gigi s-a săturat de Dawa: „Gata, acum m-am convins și eu!” » Vinovat la ambele goluri primite cu Anderlecht
Anderlecht - FCSB 2-2
Până și Gigi s-a săturat de Dawa: „Gata, acum m-am convins și eu!” » Vinovat la ambele goluri primite cu Anderlecht

Gigi Becali s-a enervat după Anderlecht - FCSB 2-2

„Pe mine mă interesează viitorul, nu șanse sau neșanse. Viitorul, după jocul ăsta, nu există. Nu e... Anderlecht e slabă rău, dacă nu o bați... Ce dacă are nume? Nu jucăm nimic! Nu pasăm. Nu avem viitor. Nu știu ce se întâmplă, ce nu se întâmplă. 

Nu avem posesia, nu e mingea la noi. Nu facem 5-6 pase dintr-o dată. Nu știu ce să facem. Stai să vedem. Poate Florin Tănase era cheia. Suntem o echipă lungă. Dăm «bufa» în față, iar ei recuperează mingea și dau gol.

E vorba că nu joacă echipa. Coman nu mai există, parcă nu mai e fotbalist. Îi ziceam lui MM înainte de meci «Băi, se întâmplă ceva. Coman nu mai e fotbalist! Nu mai e deloc». La ultima fază din meci era relaxat. Intră, bă, în careu! Dacă nu ai curaj, dă pasă, centrează. Pierde toate duelurile, nu rămâne cu mingea la el. 

Ăsta nu mai e fotbalist. În stânga ziceam că am Tavi Popescu și Coman, dar acum nu mai avem nimic. Nu mai știi ce să joci”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

6 goluria marcat Florinel Coman pentru FCSB în ultimele 3 sezoane

Gata, acum m-am convins și cu de Dawa! Mi-a plăcut de el în primele meciuri, dar acum, când are statut de titular, nu se mai concentrează. Nu se mai concentrează la maximum.

- Gigi Becali

83 de goluria marcat Tănase în 229 de meciuri pentru FCSB

Citește și: 

N-au ratat doar calificarea! Ce sumă putea câștiga FCSB cu o victorie la Bruxelles și cu cât se alege acum

Cu Diaspora la atac » Atmosfera făcută de fanii FCSB în Belgia + Nu au uitat de războiul cu CSA Steaua

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
Dobermannul
Dobermannul  •  28 Octombrie 2022, 12:53
Postat de vasileroaita pe 28 Octombrie 2022, 12:17

Cine te-a mințit?! Bonusul este pentru ultimii 5 ani!!!

"Astăzi, Gigi Becali a primit o veste care i-a mai îndulcit amărăciunea eșecului din campionat cu Farul. FCSB va încasa un bonus de 1,1 milioane de la UEFA pe lângă cele aproape 3 milioane de euro știute. Motivul e coeficientul ce ia în calcul și performanțele europene, iar UEFA o consideră pe FCSB continuatoarea echipei Steaua, câștigătoarea Cupei Campionilor în 1986 și nu pe CSA Steaua, clubul Ministerului Apărării."

vasileroaita
vasileroaita  •  28 Octombrie 2022, 12:17
Postat de muzica pe 28 Octombrie 2022, 09:47

Nu discut cu cei infintati in 2o16,CSA,care ati inceput in liga a 4-a; UEFA aacordat FCSB-ULUI ,1 OOO OOO de euro .ca bonus ptr castigarea CCE din 1986 , deci...CSA,in schimb n-are drept de promovare!Ciocul mic,voi cu stadion acaparat abuziv si cu o medie de spectatori de 15oo pe meci....SARMANILOR !

Cine te-a mințit?! Bonusul este pentru ultimii 5 ani!!!

Dobermannul
Dobermannul  •  28 Octombrie 2022, 11:21
Postat de gazistu pe 28 Octombrie 2022, 10:57

"In stânga ziceam că am Tavi Popescu și Coman, dar acum nu mai avem nimic." ... pai nici atunci nu aveati, doar "te-ai" amagit tu ca ai super fotbalsiti, care, defapt, sunt niste cetateni ... fotbalisti ai avut, adusi de MM (Dayro si Pepe Moreno, Toja, Threau, Kapethanos, etc) , dar tu insiti, mereu si mereu, cu cetatenii romani, si sa fie tineri, crezand ca ii vei vinde in Vest, pe sute mil. euro .. vise....

Din pacate vanzarea de jucatori aducandu-i bani ani de zile l-a facut sa castige chiar de pe locul doi sau trei si nu l-a mai interesat performanta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează