FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a aliat cu „Copilul Minune”: „Îți venim de hac!” » Dragomir a izbucnit în râs

Gigi Becali continuă disputa cu Federația Română de Fotbal, în privința regulii U21. Finanțatorul celor de la FCSB are aliați puternici în acesată bătălie, chiar dacă nu le nimerește exact numele.
Gigi Becali continuă disputa cu Federația Română de Fotbal, în privința regulii U21. Finanțatorul celor de la FCSB are aliați puternici în acesată bătălie, chiar dacă nu le nimerește exact numele.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 01:35 / Actualizat luni, 24 mai 2021 09:38

Gigi Becali continuă disputa cu Federația Română de Fotbal, în privința regulii U21. Finanțatorul celor de la FCSB are aliați puternici în această bătălie, chiar dacă nu le nimerește exact numele. 

  • Becali a spus că FRF vrea să introducă o nouă modificare asupra regulii: al doilea jucător U21 să stea cel puțin o repriză pe teren;
  • Patronul FCSB susține că a vorbit cu șefii de la CFR, Craiova și Botoșani pentru a respinge decizia FRF;
  • Valeriu Iftime a susținut public un boicot în primele etape din sezonul următor.

Gigi Becali pare hotărât să ducă până la capăt protestul împotriva FRF. Finanțatorul celor de la FCSB pune la cale o alianță de proporții, din care nu lipsesc CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. În momentul dezvăluirilor, Becali „l-a botezat” pe Marian Copilu, conducătorul campioanei. 

Gigi Becali, aliat cu „Copilul Minune” :) 

„Tu trebuie să faci ce zice Liga la FRF, te obligă sa joci cu 2 copii, dar cine ești tu? Îți venim de hac, îți fac reclamație și la Parlament și la MTS. Își bate joc de noi, ia votul de la unii pe care îi manipulează, Intră în activitatea economică a cluburilor, este stalinist.

N-ai voie să faci așa ceva, să treci peste cluburi. Bine, ai zis unul, hai că înțeleg. Dar deja doi? N-ai cu cine să te înțelegi! Mă pui să joc cu doi copii în teren? Duceți-vă, mă, la spital! 

Ce să facem? Începem meciul și nu pune nicio echipă jucătorii pe teren. Am vorbit deja cu 5-6 echipe. Am vorbit cu Botoșani, cu CFR, am vorbit cu Rotaru, cu Copilul Minune, cum îl cheamă, Adrian Copilul”, a spus Becali, la Realitatea Sportivă. Dumitru Dragomir, prezent în emisiune, nu și-a putut stăpâni râsul.

Gigi Becali s-a aliat cu „Copilul Minune”: „Îți venim de hac!” » Dragomir a izbucnit în râs
Marian Copilu

Referirea lui Gigi Becali la „Copilul Minune” a creat confuzie în studioul „Realitatea Sportivă”. Finanțatorul celor de la FCSB a lămurit ulterior: „Am vorbit cu Copilu, băăă, cu Marian Copilu de la CFR!”.

VIDEO Gigi Becali vrea să aducă doi fundași centrali la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mesaj pentru antrenorul care era gata să lucreze cu Becali: „N-ai înțeles că la FCSB nu interesează pe nimeni ce-ai face dacă ai fi pus?”

Ilie Dumitrescu explică strategia lui Becali la FCSB: „Trăiește pentru asta și vrea să demonstreze că se poate și așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1350199475058355
Dragos Zamfir  •  24 Mai 2021, 16:55

Foarte bine. Să se ajungă la obligativitatea de a avea chiar minim 3 jucători under 21 pe teren, tot meciul. Se accidentează unul, ai altul. Oboigatoriu! Așa creștem fotbalul românesc. Dacă nu avem banii din occident, asta chiar e o soluție bună de tot. De când Becali tot face bani, fotbalul românesc nu mai există în Europa. Doar CFR a mișcat, dar prea puțin. Cu cât mai mulți tineri, cu atât mai bine!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Mai 2021, 15:04

Cu regulile astea avem toate sansele sa ajungem in lumea a 7-a a fotbalului! Bine ca echipele mari din tarile civilizate (acolo unde nu afli dupa 15 ani ca echipa ta nu mai joaca de 12) nu se lovesc de reguli de astea de 2 lei si pot face performanta!

remarque
remarque  •  24 Mai 2021, 15:00

pe Gigi il deranjeaza ca tinerii sub 21 de ani devin scumpi in Romania si el nu vrea sa scoata bani din buzunar. Nu ca pentru altii ar fi mai ieftini, dar isi inchipuie ca ceilalti vor lua mercenari si el va contiuna sa faca bani. Se vede si la Viitorul cum s-a redus ”productia ”de cand toata lumea din prima liga trebuie sa aiba jucatori U21. Si daca se introduce obligativitatea ca si al doilea jucator sa fie pe teren macar o repriza, preturile vor creste. Hagi a dat-o cotita spre primarie si spre Farul. Sa vedem daca isi gaseste prostii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează