FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - STEAUA 2-2

Gigi Becali: "Mi-a dat Borcea SMS în minutul 85 şi mi-a zis că egalăm" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că rezultatul de egalitate consemnat în această seară la Urziceni este unul echitabil şi se declară mulţumit de felul în care au decurs lucrurile în partida cu Unirea.

"Am plecat în minutul 91, 2-2 s-a terminat? E echitabil! Am avut ocazii, am ratat din doi metri, dar cei de la Urziceni au luptat mai mult.

Steaua e clar mai valoroasă şi s-a făcut dreptate! De ce i-am luat fundaşii centrali lui Stoichiţă? Nu ştiu. În minutul 85 mi-a dat SMS Borcea şi mi-a zis că egalez. Pentru noi e o etapă extraordinară. Ce să mai zic? Sînt fericit!", a spus Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gavroche
gavroche  •  08 Martie 2010, 00:29

ciobene , ai zis ca o sa castigati meciul asta 500%, si ati avut nororc de un gol in minutul 90+2 de ati luat 1 p.

 •  08 Martie 2010, 00:01
Postat de pe 07 Martie 2010, 22:37

ha-ha-ha, ai vazut make ca prietenul la nevoie se cunoaste! Stia ca mori de oftica in tribuna, dar nu te lasa el sa mori de mana mea, pentru ca vrea sa te omoare chiar el! SMS-ul lui Borcea spunea: "bicoz iu a mai frend, ai kil iu for nafing"

mai omorat cu engleza ta de balta :))

 •  07 Martie 2010, 22:53

Sa ne aducem aminte ce spunea Becali despre Kapetanos in urma cu mai putin de 2 ani: "Kapetanos a făcut pregătirea cu Steaua, îşi îmbunătăţeşte jocul, însă nu e nici el ce vreau eu. Păi, pe Victoraş Iacob l-am dat pentru că era la fel ca ăsta. De Kapetanos se loveşte mingea ca de perete. Nu e jucător de Steaua".

Vezi toate comentariile (8)
Comentează