FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. MM Stoica l-a surprins pe Gigi Becali: „M-a sunat aseară să-mi ceară voie: «Ne dai binecuvântarea ta?»”

Gigi Becali și Mihai Stoica +31   FOTO
Gigi Becali și Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iulie 2020 11:46 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 13:51

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre cum s-a schimbat Mihai Stoica, managerul sportiv al roș-albaștrilor, și spune că acesta s-a împrietenit cu Alexandru Tudor, adus pentru a se ocupa de Centrul de Copii și Juniori.

Întrebat despre lupta dusă de Mihai Stoica pentru numirea lui Mihai Pintilii ca „principal”, nu a lui Toni Petrea, Becali a spus că oficialul nu se mai comportă așa și a povestit un episod inedit cu MM Stoica și Alexandru Tudor.

„MM Stoica a avut mentalitatea asta până acum doi ani. A avut mentalitatea asta, să influențeze el, să pună el, dar de două luni este alt om. E schimbat! În plus, el niciodată nu avut puterea de a impune un om. El ar fi vrut, dar nu îi permiteam asta! 

El știa, dar încerca. Acum nici acest lucru nu încearcă. Și-a dat seama că trebuie să stea în ascultare. Când stai în ascultare, stai în ascultare de stăpân! El lucrează, trebuie să își facă serviciul lui.

El e prieten foarte bun cu Alexandru Tudor. Ieri au stat șase ore la bază (n.r. baza de la Berceni a echipei), au vorbit pe teme de credință și m-au sunat seara și au zis «Ne dai binecuvântarea ta să nu venim mâine (n.r. azi) la antrenament și să mergem la priveghere de noapte la mănăstirea din Drăgănești?» Am zis da.

El știe ce înseamnă ascultarea acum. El nu se supără că v-am spus asta. Înainte se supăra. Zicea «Stai, domne, că stăpân...» Acum e luminat. A început să se lumineze. Avea un întuneric al minții”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Mihai Stoica, reacție suburbană pe Facebook

Deși Gigi Becali vede o schimbare la MM Stoica, oficialul celor de la FCSB pare că se comportă la fel. Recent, acesta a avut o reacție vulgară la adresa unei alte echipe.  El a dezvăluit că grupul de WhatsApp al unui club de fotbal din România poartă o denumire jignitoare la adresa Stelei și a replicat printr-un derapaj.

Am aflat întâmplător - nu e glumă - că grupul de WhatsApp al jucătorilor unei echipe de fotbal se numește #m**esteaua. Atenție ce vă doriți, băieți, se poate lua destul de ușor”, a scris MM Stoica. 

VIDEO. Mihai Stoica a șocat un deținut: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

FOTO. Imagini tari de la FSCB – Craiova

+27 FOTO

Citește mai multe știri depsre FCSB: 

Derapaj în dublu sens » Mihai Stoica, reacție suburbană după ce a aflat numele jignitor al unui grup de WhatsApp al unei echipe rivale

EXCLUSIV Derby între Becali și Rotaru cu Hrebe la centru » Dedesubturile unei relații stranii între 3 personaje de forță

Gigi Becali l-a sunat pe Laurențiu Reghecampf: „Cum ai veni la FCSB?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
markksson
markksson  •  12 Iulie 2020, 10:24

"Luminarea" lui MM e doar de ochii stapanului. Are cineva vreun dubiu, in afara lui Gigi?

lionforever
lionforever  •  11 Iulie 2020, 23:39
Postat de lake1001 pe 11 Iulie 2020, 20:35

Scaunul lui MM e mai ftumos decît cel al lui Becali. Iar l-a făcut pe cioban, ce de obicei.

Nu e scaunul mai frumos *** si iese in evidenta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lake1001
lake1001  •  11 Iulie 2020, 20:35

Scaunul lui MM e mai ftumos decît cel al lui Becali. Iar l-a făcut pe cioban, ce de obicei.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează