FOTBAL  »  LIGA 1  »  FURTUNĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC

Gigi Becali: "Mircea Sandu este un om echilibrat care niciodată nu a pus mîna prea mult" :)

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir
Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 19:47

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit la emisiunea "Contraatac", de la GSP TV, despre ancheta din fotbalul românesc. Becali crede că scopul final al DNA este demiterea Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

"Tot ce se întîmplă acum în fotbalul românesc are un singură ţintă: să plece Sandu şi Dragomir! Nu avea rost să te duci la Sandu acasă la 6 dimineaţa. Nu e corupt, nu a luat nici o şpagă să o dezafilieze pe Craiova. Ce-a făcut aşa grav? El doar a suspus la vot. Cei de la DNA S-au dus să-l sperie şi să plece. Mircea Sandu e un om echilibrat, care niciodată nu a pus mîna prea mult" :) , a spus Becali.

"Vă mai spun ceva. Mai mult se doreşte plecarea lui Dragomir, pentru că nu îl mai suportă nimeni. Îi enervează pe toţi cînd zice el că mai stă încă 10 ani la Ligă. Toată treaba asta este o chestie politică şi de imagine, să dea bine la Bruxelles, că rezolvăm problemele corupţiei", a adăugat patronul Stelei.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (28)
krystyan001
krystyan001  •  27 Octombrie 2011, 14:07

DECI BA CIOBANE ASTA INSEAMNA CA TOT A PUS MANA SI TOT CU PARNAIA SE PEDEPSESTE VEDEATAS SI PE TINE LANGA EI

seedorf
seedorf  •  07 Octombrie 2011, 12:59
Postat de bozgor pe 06 Octombrie 2011, 19:47

nu apus mana prea mult dar a pus .tot hot de drept comun se cheama

singurul care a inteles ceva din articol...

zadkiel
zadkiel  •  07 Octombrie 2011, 12:05
Postat de peter76610 pe 07 Octombrie 2011, 01:41

perfect adevarat tot ce spui ,omul o sa sfârseasca rau ,e diabolic

Este un satanist! Un crestin ortodox practicant nu are acest comportament schizofrenic! Nu exista promisiune, angajament si afrmatie pe care acest gunoi de om nu a incalcat-o! Locul lui este la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia si nu sa reprezinte poporul roman in Parlamentul European! Gigi si EBA ne fac de rusine in fata Europei! Suntem rasul continentului cu astfel de patachine!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează