LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul

Vineri, 23 August

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu a fost foarte mulțumit de remiza cu Guimaraes, 0-0, din prima manșă a play-off-ului Europa League.

Imediat după finalul partidei, acesta a intrat în direct la ProX, unde a comentat evoluția jucătorilor săi. În timpul dialogului, Becali a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție, iar o parte din dialog s-a auzit și la TV!

Patronul „roș-albaștrilor” a scăpat de amendă și, după ce a primit actele, a fost întrebat de evoluția echipei sale cu Guimaraes:

-Domnul Becali, deci v-am dat avertisment. Aveți obiecții?
-Nu.
-Cât s-a terminat meciul?
-0-0 s-a terminat. 

Deși fusese oprit de poliție și risca să rămână fără permis, Becali nu a întrerupt dialogul cu jurnaliștii și l-a continuat și după ce și-a primit actele. „Uite, din cauza voastră, că am vorbit la telefon, m-a oprit și miliția”, le-a transmis Becali celor din studio.

Citește și:

Primele declarații ale noului antrenor de la FCSB: „Am venit să muncesc pentru un creștin. Jucătorii și-au pierdut puțin calea și trebuie puși pe calea cea dreaptă”După ce a anunțat divorțul, Mihai Mitoșeru a făcut acum un anunț neașteptat: 'Ne vom...'

Libertatea

Comentarii (5)

mariuta.  •  23 August 2019, 22:54

TREBUIE ANCHETATI IMEDIAT POLITISTII, LEGEA ESTE LEGE PENTRU TOTI ! ÎN PLUS ESTE ELIBERAT CONDITIONAT ! HALAL JUSTITIE ÎNTR-O TARA DE KovesiKlaus

Valentin Ben  •  23 August 2019, 18:43

Da, sunteți mulți care nu știți să faceți o deosebire între Dl. Becali care a construit un spital, și de politicieni hoți, care sunt protejați de ......

Florian Ciupitu  •  23 August 2019, 14:56

Deci *** este mai presus de lege. Militia ii da avertisment in timp ce fraierii de rand primesc amenda! Buna interpretare a legii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1