FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, convins că putea obține mai mulți bani pentru Drăgușin: „Eu îl dădeam cu 35 de milioane, pentru că Becali vinde cu 5 milioane mai mult tot timpul”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 12:07 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 13:55

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a vorbit despre cel mai bun fotbalist român din acest moment, Radu Drăgușin (21 de ani), jucător transferat de Tottenham de la Genoa.

Londonezii au plătit 25 de milioane de euro pentru internaționalul român, iar italienii mai pot primi până la 6 milioane de euro suplimentare, sub formă de bonusuri.

Radu Drăgușin, lăudat de unul dintre cei mai buni fundași din istoria Angliei: „Un transfer extraordinar, antrenorul a fost cu adevărat inspirat”
ANGLIA
Radu Drăgușin, lăudat de unul dintre cei mai buni fundași din istoria Angliei: „Un transfer extraordinar, antrenorul a fost cu adevărat inspirat”

VIDEO. Gigi Becali, despre transferul lui Radu Drăgușin: „Eu îl vindeam cu 35 de milioane de euro”

Eu am zis de acum 4-5 luni, Radu Drăgușin se vinde pe 30-40 de milioane de euro. Eu așa am zis după ce am văzut ce a jucat. Eu nu mă pricep foarte tare, nu sunt profesionist, m-am uitat la 2-3 meciuri. Valoarea lui se vede, ăia care știu mai bine l-au luat imediat.

Am vândut eu vreodată sub preț? Dacă Drăgușin era aici la mine, eu îl dădeam cu 35 de milioane de euro, luam mai mult. Din România se vinde cu mai mulți bani decât din Italia, pentru că eu, Becali, vând cu 5 milioane în plus mai tot timpul.

L-am vândut pe Man cu 11 milioane, pe Chiricheș cu 10 milioane și a plecat apoi de acolo pe 7 milioane, deci eu iau 3 milioane în plus tot timpul. Dacă am ceva de 30 de milioane, iau 40, dar dacă n-am nici măcar de 20 nu pot să vând. 

Jucătorii care sunt foarte valoroși sunt luați de echipele mari, echipele de mijlocul clasamentului nu dau bani mulți pe jucători. Ca să dai jucători cu 30 de milioane trebuie să fie de valoare, sunt vreo 7-8, maxim 10 echipe care plătesc. În Anglia sunt vreo 5-6, în Italia să zicem una, două, dar cred că una. În Italia nu se plătesc bani mulți. Anglia, Spania, Germania, Franța, unde sunt banii mulți de fapt, în funcție de situația economică”, a declarat Gigi Becali.

Vezi și alte știri:

Lewandowski a vrut să-l enerveze pe Vinicius, dar nu i-a ieșit » Întrebarea pe care i-a tot repetat-o și răspunsul brazilianului
SUPERCUPA SPANIEI
Lewandowski a vrut să-l enerveze pe Vinicius, dar nu i-a ieșit » Întrebarea pe care i-a tot repetat-o și răspunsul brazilianului
Ce notă a primit Radu Drăgușin în presa engleză, la debutul în tricoul lui Tottenham
MAN UNITED - TOTENHAM 2-2
Ce notă a primit Radu Drăgușin în presa engleză, la debutul în tricoul lui Tottenham

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  15 Ianuarie 2024, 19:11

Cum sa faci un articol dupa asemenea ineptii? Cat de slabi sunt cei care scriu asa ceva? Ciobanul ala fara scoala isi bate joc de “ziaristii” astia care s-au chinuit in facultate si care acum ii sorbesc fiecare vorba. Chiar nu v-ati prins ca ala face caterinca si voi o muscati de fiecare data? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadghost
roadghost  •  15 Ianuarie 2024, 17:46

Pai na, ciobanul e cel mai cu mot, mai presus decat toti, daca ai centura neagra la karate - nea Gigi are o centura mai neagra, daca ai fost la Tenerife - nea Gigi a fost la Elevenerife!!

parpalache
parpalache  •  15 Ianuarie 2024, 15:48

Gura pacatosului adevar graește!Perlele lui sunt false ,dar el le vinde cu suprapreț-datorita instinctului negustoresc moștenit din multe generații de makidoni!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează