FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, nemilos după ce a aflat că Raed Arafat vrea s-o bage pe FCSB în carantină: „Distruge țara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal și neconstituțional”

Gigi Becali îl atacă pe Raed Arafat
Gigi Becali îl atacă pe Raed Arafat

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 23:36 / Actualizat duminica, 16 august 2020 17:11

GigI Becali, patronul FCSB, a reacționat violent după declarațiile date de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, după cazurilor de COVID-19 de la FCSB.

Echipa roș-albastră are patru jucători depistați pozitivi cu coronavirus, Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22), iar Arafat a declarat vineri seară că, în mod normal, jucătorii de la FCSB ar trebui să stea separați în carantină și să nu se antreneze.

Patronul FCSB l-a atacat pe Raed Arafat, folosind un limbaj dur și discriminator la adresa persoanelor cu boli și dizabilități. 

 „Să facă Arafat ce vrea! Ne luăm după el? Ajungem la balamuc! Sunt sute de mii de oameni care stau la plajă. Vii tu și spui că pentru patru asimptomatici trebuie să stea ceilalți 25 în carantină. Nu au cum să își facă imagine și vor să arate cu asta? Nu se poate așa ceva!

Noi jucăm fotbal! Ne luăm după ei?! Nu vezi că fac totul ilegal și neconstituțional? Stăm după ei? Ne vedem de treaba noastră! Ei nu știu pe ce lume trăiesc! Nu au niciun fel de regulă! 

La noi, oamenii nu au inteligență! Lumea nu are nicio logică! Sunt patru jucători care se tratează! Restul joacă fotbal! Nu stăm după ei. Noi mergem să jucăm meciuri. Dacă te iei după Arafat, distrugi țara”, a declarat Gigi Becali la ProTV.

Totul depinde de ce decide DSP-ul, dacă cei din lot au fost contacţi apropiaţi sau nu. Cei care sunt asimptomatici, se izolează 14 zile, dacă sunt simptomatici, există alte reguli.

Dacă vrem să fim corecţi, ei ar trebui să stea fiecare în carantină separat de ceilalţi, astfel încât dacă unul dintre ei devine pozitiv, să nu-i infecteze pe ceilalţi. Dar asta trebuie să stabilească DSP-ul, pentru că eu nu ştiu condiţiile lor acolo.

Trebuie să stea fiecare persoană separat. Asta e regula carantinei. Dacă jucătorii din cantonament au fost contacţi direcţi cu cei infectaţi, n-ar trebui să mai intre în contact unii cu ceilalţi pentru că nu se ştie care dintre ei devine pozitiv
-Raed Arafat

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Izolați la FCSB! Gigi Becali închide porțile, după apariția cazurilor de COVID-19: „Toată lumea în cantonament, nu mai iese nimeni de acolo!”

Gigi Becali a dat-o la întors în 14 zile! Ce spunea înainte de show-ul făcut azi la LPF: „Când e logică, nu ai ce să zici”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
steauaeuna
steauaeuna  •  17 August 2020, 13:11
Postat de zorrozabal pe 16 August 2020, 15:29

Gura pacatosului adevar graeste!Ilegal si neconstitutional?Dar cand nepotul lui Argaseala-ditamai secretarul general al LPF-i-a bagat pe Dinamo in carantina-pentru un magazioner fals pozitiv-cum o fi fost cuvioase martzafoi?Intrebare moralizatoare-pentru un fariseu inrait-care a orchestrat retrogradarea lui Dinamo,prin oamenii lui de la FRF si de la Liga si apoi prin votul cooperativei!

Cata minte poti sa ai frustratule????Putina spre de loc. desigur. Daca STEAUA era atat de tare fraiere lua tot pana acum...Nu - mi raspunde, esti prea mic...

magic4ever
magic4ever  •  17 August 2020, 01:15

Regulile sunt aceleasi pentru TOATE ECHIPELE,Becali daca nu respecta regulile si carantina sa fie exclus din liga 1 si EL..foarte simplu!

magic4ever
magic4ever  •  17 August 2020, 01:13

Nu te lua Becali dupa Arafat,lasa echipa sa se antreneze si sa nu stea in carantina sa va excluda din liga 1 si din cupele europene,doar esti razboinicul luminii...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează