FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE EXCLUSIV Gigi Becali a stabilit principala țintă din această iarnă » Clubul din Liga 1 CONFIRMĂ: „O ofertă bună nu poate fi refuzată”

Gigi Becali (63 de ani) l-ar dori la FCSB pe Nicolae Păun (22 de ani), mijlocașul central defensiv al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Gigi Becali (63 de ani) l-ar dori la FCSB pe Nicolae Păun (22 de ani), mijlocașul central defensiv al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Articol de - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 12:34 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 16:22

Gigi Becali (63 de ani) l-ar dori la FCSB pe Nicolae Păun (22 de ani), mijlocașul central defensiv al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. 

UPDATE 16:00 / Toni Petrea, reacție surprinzătoare la interesul echipei sale pentru Păun

Toni Petrea, rehnicianul roș-albaștrilor a părut surprins de decizia patronului de a-l dori la echipă pe Nicolae Păun la conferința de presă premergătoare meciului pe care FCSB îl dispută la Mediaș.

„Sincer, nu știu nimic despre așa ceva. Orice jucător bun, de valoare, care să zicem că se poate integra în sistemul nostru, e binevenit. Ne interesăm să vedem ce putem face, ce jucători putem aduce. Chiar nu știu ce să zic, acum am fost concentrat pe finalul de sezon, aceste trei jocuri care vor fi într-un interval destul de scurt. 

Concentrarea mea rămâne asupra jocurilor. Cred că avem un lot destul de bun. Dacă se poate să mai aducem ceva, nu știu acum să spun o poziție anume. Nu cred că avem probleme grave”, a declarat Toni Petrea

UPDATE 13:00 / Sepsi confirmă interesul pentru Păun 

Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi, a confirmat, în exclusivitate pentru GSP.ro, interesul celor de la FCSB pentru Nicolae Păun. 

„Pe noi domnul Gigi Becali nu ne-a contactat direct, dar s-au interesat de Nicolae prin impresarul lui, Florin Vulturar. Pe noi ne bucură, înseamnă că avem jucători buni, dacă patronul de la FCSB se interesează de ei. Nu este primul, probabbil nu va fi și nici ultimul. A mai mers acolo Dumiter. 

Dacă ar fi să spun acum dacă e sau nu de vânzare, aș spune nu. Cel puțin până în vară. Dar, la fel de adevărat e că o ofertă bună nu ar putea fi refuzată. Până nu vedem o ofertă concretă, nu putem comenta. O să vedem ce se va întâmpla la iarnă”, a spus Attila Hadnagy, pentru GSP.ro.

Gigi Becali îl vrea pe Nicolae Păun 

Gigi Becali își urmează cu sfințenie politica de transferuri. Încearcă să aducă la FCSB fotbaliști tineri, cu potențial, din Liga 1. În această iarnă, în fruntea listei finanțatorului s-ar afla Nicolae Păun, închizătorul lui Sepsi.

Gigi Becali vrea să scape de el, dar e blocat de contract » Salariul imens pe care FCSB trebuie să îl suporte în continuare
FCSB
Gigi Becali vrea să scape de el, dar e blocat de contract » Salariul imens pe care FCSB trebuie să îl suporte în continuare

Gigi Becali vrea să trasfere de la Sepsi 

Nicolae Păun a apărut de nicăieri la Sepsi. Leo Grozavu a mizat pe el în partea secundă a stagiunii trecute. Închizătorul în vârstă de 22 de ani impresionează prin disponibilitatea la efort, este foarte combativ, dar apare frecvent și în preajma porții adverse. 

În actuala stagiune a evoluat de 15 ori și a marcat un gol, în victoria 2-0 cu Clinceni. Evoluțiile constant bune l-ar fi adus în atenția lui Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali a stabilit principala țintă din această iarnă » Clubul din Liga 1 CONFIRMĂ: „O ofertă bună nu poate fi refuzată”
Nicolae Păun / FOTO: Facebook @osksepsi

Dacă mutarea se va perfecta, Nicolae Păun s-ar lupta pentru un post de titular în fața apărării cu Adrian Șut, Ovidiu Popescu și Ovidiu Perianu.

200.00 de euroeste cota lui Nicolae Păun, conform transfermarkt

Mihai Stoica exclude două nume

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a lămurit lucrurile în privința unor posibile ținte vehiculate în ultima perioadă. Spune că Ronaldo Deaconu, mijlocașul celor de la Gaz Metan, și Valentin Țicu, fundașul Petrolului, nu vor ajunge la vicecampioana României.

„Nu ne interesează Ronaldo Deaconu, indiferent dacă rămâne liber sau nu. Se vorbeşte non -top că ne interesează Ţicu, fundașul stânga de la Petrolul. Nu ne interesează. Gigi Becali nici nu știe cine e Țicu. Noi avem fundaș stânga titular în naționala Muntenegrului, pe Radunovic”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali dezvăluie că i-a impus 3 fotbaliști lui Edi Iordănescu: „I-am zis de la început!”

Uitat pe bancă la FCSB, Budescu are o propunere din România: „Putem să-l plătim”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 Decembrie 2021, 07:54

Cand o avea Becali meciul direct cu Sepsi?!Pare cunoscuta ofertarea asta de jucatori inainte de meciul direct!Sau vrea sa si-i subordoneze si pe Sepsi-cum a facut cu Botosani?!

ripensistu
ripensistu  •  10 Decembrie 2021, 22:25

De ce ar pleca de la o echipa de fotbal la fecesebeaua detinuta de un puscarias?

francescoli1974
francescoli1974  •  10 Decembrie 2021, 21:05

MM,voi oricum faceți alegerile greșite,de ce v-ar interesa un jucător cu junioratul făcut în Olanda,care trage foarte bine la poartă?Voi sunteți interesați de trișori, simulanți,care păcălesc fotbalul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează