FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FCSB // Gigi Becali nu îl mai vrea pe Damjan Djokovic: „La mine nu se permite așa ceva”

Damjan Djokovic
Damjan Djokovic

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 11:15

Damjan Djokovic (29 de ani) a fost surprins cu o femeie în camera de hotel, înaintea meciului cu FC Viitorul din Supercupa României (0-1), informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro, iar Gigi Becali a criticat această escapadă.

Finanțatorul FCSB l-a lăudat în nenumărate rânduri pe mijlocașul croat și și-a exprimat interesul de a-l transfera la FCSB, dar și-a schimbat părerea despre acesta, în urma materialului apărut azi în Gazeta Sporturilor.

Vezi AICI detalii

„Dacă a făcut așa ceva, nu mai... Nu știu ce scrie în ziar, că nu vreau să vorbesc mai mult. Așa ceva e permis?! Nici nu vreau să vorbim despre așa ceva! Nici de glumă nu este. Astea nu sunt glume. Dacă te duci cu o femeie ca jucător... nu se permite așa ceva.

E fotbalist. Cam el le-a luat campionatele. Dar dacă a făcut așa ceva... La mine nu se permite”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // FCSB și-a găsit mijlocaș de bandă! Thierry Moutinho este foarte aproape de roș-albaștri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează