FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali nu mai suportă situația Stelei » Dă afară 4 titulari: "Dorm pe ei. Sînt pa!"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 11:28

Steaua trece printr-o perioadă dificilă, fiind pe locul 4 în Liga 1, la 6 puncte de liderul Astra. Ultima înfrîngere, 0-2 cu CFR Cluj, l-a făcut pe Gigi Becali să anunțe că va renunța la mai mulți jucători importanți.

"Fundaşii dreapta şi stînga dorm pe ei. Avem neapărat nevoie de 2 jucători care să joace pe acele poziţii. Ce să fac cu Papp, Rîpă şi Alcenat? Ei sînt pa. Avem probleme mari în apărare", a spus Gigi Becali pentru fanatik.

Deși doar trei apărători au fost enumerați, Guilherme, fundașul stînga, ar trebui să-și facă și el griji, mai ales că patronul Stelei a repetat că nu e deloc încîntat de evoluțiile brazilianului.

Dinu îi atacă pe cei 3 antrenori ai Stelei

"Există o atmosferă neprielnică pentru performanță, în plus există confuzia asta cu FCSB. Este pentru prima dată cînd avem capacitatea asta ca nație de a distruge! Steaua nici nu știe pe unde se antrenează.

Auzi o dată că se antrenează la Mogoșoaia, apoi pe nu știu ce teren, apoi pleacă în altă parte. Este o foarte mare confuzie în privința programului, echipa era obișnuită în Ghencea, pe un stadion construit de poporul român și trebuia respectat ca atare", a spus Cornel Dinu la Dolcesport. Toate declarațiile sînt aici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Noiembrie 2015, 12:41

RAPID RAMANE TOTUSI PRIMA ECHIPA COMUNISTA PENTRU CINE NU STIE CONSULTATI GOOGLE !

1594382950843537
Vasile Iorga  •  04 Noiembrie 2015, 09:01

Mai stie cineva in ce stadiu mai este actiunea lui Jan Pavel de a prelua echipa Steaua???

435248323333261
Mercea Mercea  •  04 Noiembrie 2015, 08:26

miliardarule,construieste-ti un stadion si o baza de pregatire .Daca te antrenezi nu cluburi nu poti obtine performante.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează