FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cornel Dinu îi atacă pe cei 3 antrenori ai Stelei: "Unul dă indicații, altul gîndește și încă unul defilează"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 10:34

Cornel Dinu a vorbit despre problemele cu care se confruntă Steaua în războiul mărcii cu MApN. "Procurorul" a sancționat degringolada de pe banca Stelei.

"Există o atmosferă neprielnică pentru performanță, în plus există confuzia asta cu FCSB. Este pentru prima dată cînd avem capacitatea asta ca nație de a distruge! Steaua nici nu știe pe unde se antrenează.

Auzi o dată că se antrenează la Mogoșoaia, apoi pe nu știu ce teren, apoi pleacă în altă parte. Este o foarte mare confuzie în privința programului, echipa era obișnuită în Ghencea, pe un stadion construit de poporul român și trebuia respectat ca atare", a spus Cornel Dinu la Dolcesport.

"Mister" a continuat și a vorbit despre banca tehnică a Stelei, care e ocupată de Mirel Rădoi, Țiți Dumitriu și Nicolae Dică.

"Este o atmosferă confuză pentru că sunt trei tehnicieni. Indicațiile le dă Dică, cel care gîndește echipa e Rădoi, iar cel care defilează este Dumitriu! Nu se poate. Este prea mare deranjul din punctul ăsta de vedere și el se observă și în joc. De data asta echipa este condusă cu multă confuzie la nivel decizional", a adăugat Dinu.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
valentinn10
valentinn10  •  04 Noiembrie 2015, 09:00

FORTA STEAUA ,LUPTA FCSB , HAI STELUTA......implica-te GIGI ca sunt banii tai , nu te lua dupa toti frustratii, sa bage ei banu'' , sa cumpere echipa , saraciile dracului.

929371553813840
Robin Gene  •  04 Noiembrie 2015, 02:59

Dinu stie ce spune.Depinde subiect.La cum te exprimi,este greu ,cred,sa ai un punct de vedere normal.Dinu poate sa discute orice.Este cineva,si are bagaje serioase de cunostintza.Am vazut aici persoane care injura,care se exprima f.urat.Atunci poti sa-ti dai seama de educatia lor.

10205485249517718
Silviu Brodman  •  03 Noiembrie 2015, 16:58

mai bine Cornel Dinu s-ar uita la Dinamo. Sa uite de Steaua. Sa lase vorbitul in dodii si in versuri si sa puna mina virtos sa salveze Dinamo. Dinamo in 2-3 etape e pe 11-12 si se bate sigur la retrogradare. De play-off cred ca stie si Dinu ca nici nu e vorba. Doar pt ca exista un Voluntari si (doar pt anul asta) Petrolul ca reuseste Dinamo sa se salveze de la retrogradare. Afara cu toti de la Dinamo incepind cu Rednic si pina la ultimul asa zis "jucator". S-a uitat cineva la Dinamo 2? Aia cica sint "viitorul" lui Dinamo. Aia saracii retrogradeaza si din C asa sint de buni. Afara si cu DInu de la Dinamo. Nu face nimic.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează