FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu mai vrea Steaua » Cum a reacționat când a auzit de o posibilă pace între FCSB și Armată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 18:45

Gigi Becali nu concepe să plătească 3 milioane de euro pentru a redobândi numele „Steaua București”, așa cum a propus Dumitru Dragomir pentru o împăcare istorică între FCSB și Armată. 

„Nu dau 3 milioane de euro, nu le dau niciun leu, nici 300.000 nu dau, pentru ce să dau? Ce nevoie am eu de ei? Să le dea el (n.r - Dumitru Dragomir), dacă vrea. Pentru ce-mi trebuie mie numele? Ce produc ei, 20.000 pe an? Brandul e ăla care produce. Brandul sunt eu, brandul e FCSB. 

Câți bani produc ei? Brandul e Becali, mie nu-mi trebuie ei. Eu produc bani. Păi lumea știe că FCSB e Steaua. Cei care au acum 27-28-29 de ani au crescut cu mine, eu sunt brandul. Eu am făcut performanță cu Steaua, cu FCSB”, a spus Gigi Becali pentru TV Digi Sport. 

37 de milioane de euroîi cere CSA Steaua lui Becali ca prejudiciu pentru folosirea mărcii Steaua, din 2004 în 2014

Dragomir vrea să facă pace între MApN și Becali

Dumitru Dragomir anunțase în urmă cu câteva zile că vrea să-l convingă pe Gigi Becali să plătească 3 milioane de euro pentru a se împăca cu MApN, iar fostul șef al LPF s-a autopropus să fie negociator. 

„Mă bag eu acum negociator. Gigi Becali plătea acum 3 milioane de euro Stelei pentru brand, nume și palmares. Dar are orgoliu, orgoliul ăsta îți mănâncă sănătatea, viața. Dacă nu îl fac eu pe Gigi să dea 3 milioane de euro să nu îmi ziceți mie Mitică Dragomir”, spunea Dumitru Dragomir în urmă cu câteva zile. 

Citește și:

Manea, salvat la FCSB » Cum a fost convins Gigi Becali să amâne debutul celui mai bine plătit jucător din Liga 1

Dispare inima FCSB! După ce au pierdut numele, palmaresul și o bună parte din suporteri, „roș-albaștrii” rămân și fără Mihai Pintilii, cheia succeselor din ultimul deceniu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
112914666315881
Gargantua Egor  •  26 Septembrie 2019, 09:08

Bravo Gigi ! Armata sa ramana cu inventia lui Ceausescu si cu un stadion de 30 000 de locuri pe care nu se vor stringe vreodata mai mult de 2700 de gura - casca! Forzza FCSB ! Joci pe National Arena , platesti chirie la primarie, nu la MAPN- sacul fara fund ! Cine controleaza banii armatei ?!? Poate cineva, spune ? Armata mai detine undeva echipe profesioniste ? Spune "NU" trecutului comunist si mergi inainte fara regret ! Forzza FCSB !!!

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  26 Septembrie 2019, 03:11
Postat de hermannstadtul pe 25 Septembrie 2019, 23:21

Ti-am scris acu 2 zile unde sa cauti, da esti proasta si nu citesti. Cauta postarea de atunci, ca nu ma repet pentru o ordonanta proasta care crede ca uefa permite amestecul politicului in fotbal. Oricum clona cu 2 locuri 2 in palmares va muri unde s-a nascut, la amatori

Bai Lae, io nu stau sa caut tâmpeniile tale, pune linkul și gata! Io așa am făcut, aștept sa faci exact la fel!

vishnu
vishnu  •  26 Septembrie 2019, 01:24

Vulpea cand n-ajunge la struguri...

Vezi toate comentariile (64)
Comentează