FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

Gigi Becali, o nouă reacție după controlul antidoping cerut de CS Universitatea Craiova: „De ce să mă supăr?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 10:03 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 10:22

FCSB și CS Universitatea Craiova se vor înfrunta duminică, 29 martie, de la ora 20:30, în runda #29 din Liga 1. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport+.

CS Universitatea Craiova a făcut o solicitare ca ANAD să efectueze o testare antidoping la FCSB înainte de duelul direct de pe Arena Națională, informație oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Gigi Becali a declarat că nu este supărat pe formația finanțată de Mihai Rotaru pentru că a făcut această cerere.

Gigi Becali: „De ce să mă supăr?”

„Ce dacă au cerut control anti-doping. Este dreptul lor, atâta timp cât este regulamentar. E problema lor. Nu mă supăr, de ce să mă supăr?”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

La meciuri, echipa care solicită testarea antidoping este cea care suportă costurile. Oltenii sunt însă dispuși să le achite și pe cele de la baza lui FCSB, în caz că ANAD va da curs solicitării lor.

Să facă ce vor! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor! Din partea mea, ei pot să vină chiar și la mine la palat să ne controleze! Dacă tot e vorba de circ… Ce credeți că vor descoperi la noi?

Gigi Becali, prima reacție după ce a aflat de controlul antidoping cerut de Craiova - prosport.ro

0 victoriia obținut CS Universitatea Craiova pe terenul celor de la FCSB. Formația finanțată de Mihai Rotaru a pierdut de 9 ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate

8-25este golaverajul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova la partidele disputate pe terenul „roș-albaștrilor”

Latifundiarul din Pipera a mai declarat pentru sursa citată că Florinel Coman va lipsi două luni de la FCSB, după ce s-a accidentat la echipa națională în prima partidă din preliminariile Cupei Mondiale, cu Macedonia de Nord (scor 3-2).

În tur, FCSB a surclasat CS Universitatea Craiova pe stadionul Ion Oblemenco. Trupa pregătită de Toni Petrea a câștigat cu 2-0, după „dubla” înscrisă de Dennis Man, care a devenit cel mai bine vândut fotbalist român din istoria Liga 1. Parma a plătit 11 milioane de euro pe Man în mercato de iarnă.

VIDEO. Ovidiu Stângă o vede pe FCSB favorită în duelul cu U Craiova: „Ei se plâng de 5 luni de absența unui jucător”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Gigi Becali, tranzacții cu FCSB » Chiar și jucătorii echipei plătesc o chirie

Liga rebuturilor » Străini aduși la grămadă, rezultate penibile! Legea FRF a adâncit prăpastia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
krugerhit
krugerhit  •  02 Aprilie 2021, 16:37
Postat de dansy pe 02 Aprilie 2021, 12:21

Spune-ne si noua ce fel de om este Balasz,seful ANAD daca nici pana acum( 5-6 luni ) nu a dat un verdict privind cazul de dopaj de la ASTRA?Un dopaj dovedit si Balasz tace.

pai nu a spus nimic de cazul de dopaj de la vitan barzesti,acolo este problema.

dansy
dansy  •  02 Aprilie 2021, 12:21
Postat de geogeo pe 02 Aprilie 2021, 11:13

Tu il judeci deja pe Balaj, considerandu-l ca e un neispravit ca tine. Ce face frusrarea si prostia din om!

Spune-ne si noua ce fel de om este Balasz,seful ANAD daca nici pana acum( 5-6 luni ) nu a dat un verdict privind cazul de dopaj de la ASTRA?Un dopaj dovedit si Balasz tace.

geogeo
geogeo  •  02 Aprilie 2021, 11:13
Postat de parpalache pe 02 Aprilie 2021, 10:57

N-are nici un fel de gretzuri in privintza controlului-daca va fi!Pentru ca si cei la ANAD sunt„baieti buni”!in frunte cu Balaj-cel care si-a anuntat intentia de a candida la sefia FRF si a ajuns destul de„politician”ca sa isi dea seama ca fara „bunavointza”cooperativei nu are nici o sansa!

Tu il judeci deja pe Balaj, considerandu-l ca e un neispravit ca tine. Ce face frusrarea si prostia din om!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează