FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

FCSB. Gigi Becali, o nouă rundă de declarații controversate: „Ăia care au creat coronavirusul vor să facă panică, să distrugă popoare!”

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 08:28 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 11:12

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut o nouă serie de declarații legate de cazurile de coronavirus din România. Acesta a spus că nu este de acord cu purtarea măștii, așa cum cer oficialitățile din România, și că el nu folosește una.

„Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască?! L-a făcut fără mască! Dacă nici ei n-au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus și în sfinții Ierarhi, care au luat Duh Sfânt de la Apostoli, atunci în cine să mai ai încredere? Dacă oamenii ar purta mască ar zice «Bă, înseamnă că nu mai are putere Biserica, că nu mai are putere agheasma! Nu mai are putere Sfântul Maslu!». Cum să poarte un preot mască? Doamne, ferește! Doamne!

Fetele cred că poartă, da! Le-am văzut cu mască. Poartă și nevasta masca. Doar eu nu port. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Dacă merg acolo, mă duc unde e COVID și nu se apropie nici toate miliardele de «coviduri» de mine! Că nu are cum să se apropie COVID-ul de mine!”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

1.120 de cazurinoi de persoane infectate au fost depistate de sâmbătă până duminică la ora 13:00

Gigi Becali: „Noi suntem proști? Voi sunteți focar!”

Gigi Becali s-a declarat revoltat de faptul că România este pe lista neagră a țărilor, din cauza numărului de cazuri de COVID-19.

„Acum se spune că suntem țară pe lista neagră. Voi spuneți din păcate, eu spun din fericire. Din păcate că mor oameni, dar din fericire de ce? Bă, să le fie rușine lor! De ce? Păi, noi avem 2.000 de morți în șapte luni, tot atât cât au avut ei în două zile. La voi au murit 2.000 în două zile și ne puneți pe noi pe lista neagră? Avem 2.000 de morți în șapte luni. Nu vă e puțin rușine?

La noi virusul nu are putere! Se îmbolnăvesc mulți, dar mor puțini! De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Preoții sfințesc locul! Cum să ne pună pe noi pe lista neagră? Care e problema? Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor, pe cine moare îngropăm! Și viața merge înainte. Ce facem? Murim toți? Închidem țara? Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare! Noi suntem proști? Voi sunteți focar. Ei nu mai fac teste. Dacă s-ar face teste în Italia, ar fi 7.000 pe zi! 

Rafila (n.r. Alexandru Rafila, reprezentatul României la OMS)  habar nu are (n.r. de ce în România e rata mortalității mai mică). El habar nu are! Nu știe de ce! Îi spun eu. El nu știe că nu are cum să știe. Va spun eu. Noi avem de secole Sfânta Liturghie în trupul nostru, în ADN-ul nostru și în sângele nostru”, a adăugat patronul FCSB.

VIDEO.  Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

FOTO. Imagini tari de la succesul FCSB din Cupa României

+18 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Tot Gigi Becali e „principal” la FCSB » Toni Petrea, prins cu minciuna: cum a încercat să ascundă indicațiile patronului

Helmut Duckadam îi cere unui jucător să plece de la FCSB: „E apăsătoare situația lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
adriann_
adriann_  •  27 Iulie 2020, 17:33
Postat de Eugen Iustin pe 27 Iulie 2020, 14:42

Parerea ta nu e argumentată deloc. Ți-ai dat cu părerea ca la piață: interese mari la mijloc, maică... Chiar nu pari un tip atât de inteligent pe cât speri să fii.

Ma baiatule, iar n-ai priceput ideea. Nu conteaza cat de pertinent ti se pare tie ca era sau nu mesajul meu, ideea e ca eu spusesem ceva (bun,rau cum o fi fost) despre subiect in timp ce bietul de tine aveai pe loc pareri despre mine, nu despre subiectul discutat. Asta arata ca esti un prost de cea mai joasa speta, numai bun pentru facut misto.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Iulie 2020, 17:20

Mai Gigi, eu cred ca aceia care au creat acest virus au vizat, in principal, echipa FCSB! Chiar nu ai inteles ca tu si echipa ta ati fost vizati? In mod sigur ca numai mataniile tale au fost cele care inca au protejat jucatorii tai de acest virus. In plus, cred ca acest virus a fost comandat de catre FRF, cu destinatie precisa, echipa ta!

771545396317549
Eugen Iustin  •  27 Iulie 2020, 14:42
Postat de adriann_ pe 27 Iulie 2020, 14:06

Nimeni nu e perfect, recunosc sincer ca am slabiciunea asta, imi place sa fac misto de prosti ca tine. Daca aveai un dram de minte observai ca eu am spus initial ceva la obiect, rational, argumentat in timp ce bietul de tine avea chestii de spus despre subsemnatul...

Parerea ta nu e argumentată deloc. Ți-ai dat cu părerea ca la piață: interese mari la mijloc, maică... Chiar nu pari un tip atât de inteligent pe cât speri să fii.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează