FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, un nou ordin din lojă: dispare Octavian Popescu! Patronul-„antrenor” FCSB schimbă strategia

Octavian Popescu // FOTO: Raed Krishan
Octavian Popescu // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 20 martie 2023 12:02 / Actualizat luni, 20 martie 2023 12:32

Gigi Becali, patronul FCSB, a decis după egalul cu CSU Craiova, 1-1, să-l treacă pe banca de rezerve pe preferatul său, Octavian Popescu. 

După ce a cerut ca Florinel Coman să joace ca extremă stânga și Tavi Popescu pe post de inter, pentru a-l putea vinde, Gigi Becali s-a răzgândit. Acesta spune că extrema de 20 de ani nu va mai juca titular și FCSB schimbă strategia.

Liverpool ar fi interesată de Radu Drăgușin: „Am vorbit la club”
GSP LIVE
Liverpool ar fi interesată de Radu Drăgușin: „Am vorbit la club”

VIDEO Gigi Becali decizie categorică: „Tavi Popescu nu va mai juca titular”

„Jocul mă încurajează. În prima repriză cu Craiova am jucat mai slab. Olaru nu era în apele lui, Florinel Coman a jucat cu probleme. 

Dacă făceam echipa corect... Echipa nu va mai fi făcută... Trebuie să facem bani din jucători, dar s-a terminat! Vrem să facem bani din Champions League!

Va juca Florinel Coman în stânga și îl va înlocui, dacă e nevoie, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular! Acum e altceva. L-am forțat că poate-l vede cineva, Anglia, Franța, Germania. Are 20 de ani. Are timp să-l vadă Franța, Anglia, Germania, Italia... 

Dacă făceam echipă cu Andrei Cordea și Coman, alta era situația. Am zis să joace amândoi (n.r- Florinel Coman și Tavi Popescu). Gata! Acum facem ce trebuie să facem. Asta e situația”, a spus Gigi Becali.

Octavian Popescu a bifat 42 de partide în acest sezon, în toate competițiile. Are 3 goluri și 7 pase de gol. Florinel Coman (24 de ani) are 35 de partide jucate, în toate competițiile. Are 6 goluri și 6 assist-uri.

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Citește și: 

Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu-l validez ca antrenor. O să plătească la un moment dat”

Explicații pentru faza controversată din FCSB - CSU Craiova » De ce n-a fost penalty la Edjouma

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
adriann_
adriann_  •  20 Martie 2023, 21:25

Nu pot sa cred ca exact cand incepuse sa miste ceva e scos pe tusa :)) Fie harul lui JJ van 0ier a ajuns pe noi culmi, fie cineva isi bate joc de cioban grav de tot cu "sfaturi" numai unul si unul :))

mirstelistu
mirstelistu  •  20 Martie 2023, 21:17

Era si timpul ca *** asta umflata safaca tusa ca numa antrenormanagerscouterpreparatorcioban l-a vazut mare fotbalist si *** ala chiar se crede dar se vede ca saracul nu are cu ce

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn__..
Catalynn__..  •  20 Martie 2023, 21:11
Postat de Hcm27 pe 20 Martie 2023, 20:24

Care 9?Minim 9,90!

Io am zis sa prindă echipa, nu sa fie titular! :-))) Da și dacă ia 10 ii face ne-a jjijji contract pe viața! :-)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează