FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri! Oferte pentru viitori adversari: „Nu sunt idioți. O să joace la mișto” » Ce s-a întâmplat când a mai făcut așa

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 07:00 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 08:46

Gigi Becali e în plină campanie de achiziții, deși nu a început perioada de mercato. Primele transferuri rezolvate de FCSB vin de la următoarele adversare.

Baba Alhassan (mijlocaș central, 23 de ani) și Luis Phelipe (extremă, 21 de ani) sunt primele transferuri anunțate public de Gigi Becali. Cei doi vor fi aduși de la echipe cu care FCSB se va înfrunta în etapele viitoare.

Ce urmează la FCSB: un club din Superligă vrea doi jucători + Alt titular e în pericol
FCSB
Ce urmează la FCSB: un club din Superligă vrea doi jucători + Alt titular e în pericol

Gigi Becali a revenit la vechile obiceiuri

Patronul FCSB a început din nou să facă oferte și să anunțe că vrea jucătorii echipelor pe care FCSB urmează să le întâlnească în perioada următoare. La fel cum se întâmpla în trecut.

Baba Alhassan vine de la Hermannstadt. El a făcut deja vizita medicală pentru FCSB și va semna în curând cu echipa roș-albastră. Sibienii vor întâlni FCSB chiar etapa viitoare, sâmbătă, 16 decembrie.

Cu toate că e jucătorul FCSB, Marius Măldărășanu a anunțat că-l va utiliza pe mijlocașul ghanez. „Chiar dacă e o realitate că suntem în discuții cu FCSB, va juca și împotriva lor”, a declarat antrenorul sibienilor.

Nu la fel se va întâmpla cu Luis Phelipe

FCSB – Poli Iași se va juca pe 19 decembrie. De la moldoveni va ajunge sub comanda lui Elias Charalambous brazilianul Luis Phelipe. Pe el, Leo Grozavu nu se va baza: „Nu am cum să-l bag în meciul cu FCSB. Dacă la ora meciului toate actele sunt făcute, nu poate să joace. Nu are cum să intre”.

Gigi Becali: „Vor juca la mișto”

Luni, Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ce doi noi jucători să joace împotriva echipei sale.

„Nu știu. Ăla de la Iași a zis că nu-l bagă. Așa ar fi normal. Dacă ei vor să-l bage, să-l bage. Ce treabă am eu?  Dacă te transfer pe tine, pe tine te mai interesează de televiziunea ta? Spui  «Mă duc la Becali, la FCSB, bă! Nu mă interesează!». Dacă te sună și șeful, îi zici «Du-te, bă, de aici! Nu mă interesează de tine! Eu sunt la FCSB. Eu vorbesc cu Becali».

Ce-l mai interesează pe ăla? Își dă gol împotriva lui? Ce, e idiot? O să joace la mișto pe acolo. Se plimbă. Ei zic «Nu, domnule. Are caracter». Hai, mă... Oricine ar fi!”, a declarat patronul FCSB.

Nu e prima dată când Becali ofertează jucătorii rivalelor următoare

De-a lungul anilor, Gigi Becali a ofertat public mai mulți jucători importanți ale echipelor pe care FCSB urma să le întâlnească în perioada următoare.

Cel mai recent s-a întâmplat cu nume precum Valentin Mihăilă, Constantin Budescu, Paul Iacob și Yassine Bahassa.

În decembrie 2019, cu 5 zile înainte de FCSB – Universitatea Craiova (2-0), Gigi Becali anunța: „Am făcut ofertă pentru Mihăilă de 5 milioane de euro. Bine, printr-un intermediar. Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. M-am scăpat. Nu mai vorbesc. Nu am făcut ofertă. 

Am zis eu cât cred că valorează. Am greșit. M-am scăpat când am spus asta. O să spună lumea că «Uite ce face Becali înainte de meciul direct». Nu vreau să mă mai cert cu cineva. Vreau să fie pace”.

Mihăilă a fost integralist în acel meci. Iar în octombrie 2020, Universitatea îl vindea la Parma.

În ianuarie 2021, Gigi Becali spunea că îl vrea pe Constantin Budescu, atunci la Astra: „Cu Budescu am vorbit. I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals la mine. Atât, altceva nu. «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e», i-am zis. «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns.”

La 8 zile după anunț,  FCSB învingea Astra, 3-0. Budescu era integralist. Iar în februarie pleca la Damac FC, și după 7 luni ajungea la FCSB, pentru a doua oară. 

În februarie 2022, cu două zile înainte de FCSB – Chindia (3-2), Becali anunțat că e interesat de fundașul Paul Iacob. „Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”.  Paul Iacob era integralist. El nu a ajuns la FCSB, ci a semnat cu rivala Rapid, în iulie 2022.

Pe 6 noiembrie, cu 6 zile înainte de FCSB – FCU Craiova 2-1, Becali anunțat public că-l vrea pe Yassine Bahassa (extremă stânga, 31 de ani).

„M-am interesat și am aflat niște lucruri despre Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Dar, hai că nu vreau să mai vorbesc de fotbaliștii lui Mititelu chiar în săptămâna meciului dintre noi. 

Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract, iar acum, în iarnă, intră în ultimele șase luni de contract acolo, la Mititelu", a declarat Gigi Becali.

Bahassa, care la vară devine liber de contract, a jucat atunci 71 de minute. Și a dat o pasă de gol.

Citește și: 

FCSB îl acuză pe Colțescu: „De la meciul cu Farul nu mai arbitrează la fel de liber”
CFR - FCSB 1-1
FCSB îl acuză pe Colțescu: „De la meciul cu Farul nu mai arbitrează la fel de liber”
Gigi Becali a pus ochii pe vedeta de la CFR Cluj » Nelu Varga anunță: „Discutăm”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Gigi Becali a pus ochii pe vedeta de la CFR Cluj » Nelu Varga anunță: „Discutăm”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
beefree
beefree  •  12 Decembrie 2023, 16:10
Postat de anticenzuralasport pe 12 Decembrie 2023, 12:26

Poți proba ? Altfel ești mincinos patologic !

Scorul e o proba foarte clara :))))

VanBasten1989
VanBasten1989  •  12 Decembrie 2023, 13:59
Postat de anticenzuralasport pe 12 Decembrie 2023, 12:26

Poți proba ? Altfel ești mincinos patologic !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  12 Decembrie 2023, 13:56

Mare caracter *** ( cacao ) nea GG … se știeee …

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează