FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a intrat în direct: „Transferul lui Moruțan la Galata picase azi-noapte”

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Moruțan la Galatasaray
Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Moruțan la Galatasaray

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 12:24 / Actualizat marti, 24 august 2021 13:04

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a oferit noi informații despre transferul mijlocașului Olimpiu Moruțan (22) la Galatasaray.

Intens mediatizata mutare a lui Moruțan la Galata a avut parte de un scurtcircuit azi-noapte, când negocierile dintre Becali și turci s-au împotmolit. Totuși, latifundiarul a declarat că at fi ajuns până la urmă la un acord pentru transferul acestuia, pentru cele 5,7 milioane. Deocamdată turcii nu au confirmat mutarea. 

Gigi Becali: „Transferul intrase în impas azi-noapte”

„Cu Moruțan se întrerupsese azi-noapte. Ei au trimis un negociator. Când a auzit de 5,7 milioane, a zis 5 milioane. S-a întrerupt transferul. Dimineață, au revenit. Dacă au trimis pe cineva să negocieze, înseamnă că au încredere în acea persoană, nu? Vom lua sigur 5,7 milioane. 

Vom lua 500.000 dacă va juca 10 meciuri în 5 ani. Vom lua un milion și jumătate dacă se califică în Europa League sau Champions League în orice an. Dacă se califică anul acesta, vom lua 500.000 de euro.Da, pleacă azi spre Turcia, uitați-vă când sunt zboruri spre Istanbul”, a spus Becali, la Pro X. 

Botoșani primește și ea bani de pe urma lui Moruțan

FC Botoșani va primi o sumă considerabilă în urma transferului lui Moruțan la Galatasaray. Moldovenii aveau păstrate 9% procente dintr-un viitor transfer al mijlocașului. Astfel, formația lui Valeriu Iftime va primi în urma mutării lui Moruțan în Turcia suma de 378.000 de euro.

Transferul lui Moruțan la Galatasaray îl propulsează pe fostul mijlocaș al roș-albaștrilor într-un top, cel al fotbaliștilor vânduți în străinătate cu cele mai mari sume. Detalii pe larg, AICI!

Galatasaray l-a transferat recent și pe Alexandru Cicâldău

Galatasaray Istanbul l-a cumpărat în această vară și pe Alexandru Cicâldău, de la CS Universitatea Craiova. Oltenii au încasat 6,5 milioane de euro, iar jucătorul va primi un salariu de 1,1 milioane de euro pe sezon. „Cic” a parafat un angajament pe 5 sezoane cu gruparea „Cim Bom Bom”. 

De-a lungul anilor, Galatasaray a fost cu ochii pe fotbalul românesc. Nu mai puțin de 14 fotbaliști „tricolori” au evoluat la cea mai galonată echipă din Turcia: Iosif Rotariu, Gică Hagi, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Gică Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabi Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stanciu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone și Cicâldău. Moruțan va fi al 15-lea.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO S-a întors MM » Imagini în premieră: cum s-a comportat managerul în timpul meciului cu Sepsi și ce a făcut la final

Dezlănțuit! Dinu Todoran îl face praf pe fostul său elev de la FCSB, care i-a criticat metodele: „E jucător, nu fotbalist!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
dexter3
dexter3  •  24 August 2021, 16:32
Postat de tictictic pe 24 August 2021, 14:22

Bai ***, se implinesc deja 23 de ani de cand tu n-ai echipa; si vreo 5 de cand te-ai agatat de o clona jalnica, nascuta la popota lui Talpan, fara drept de promovare, conform legilor Romaniei. In ritmul asta, e evident ca o sa ajungi la pensie si n-ai sa-ti vezi niciodata clona jucand in prima liga sau prin Europa. Altfel, "boala" ta e explicabila... atat poti si atat simti, e simplu!!!

Aduci aminte de legile României doar cand iti convine. Aceleasi legi au hotarat ca fcsb nu e Steaua.

valyomanyd
valyomanyd  •  24 August 2021, 15:53
Postat de fcsbesteaua pe 24 August 2021, 13:14

Da cati frustrati obositi mai sunt pe saitul asta! Oricum,daca va fi,va pleca pe cat ar lua Dinamo pe 10 de Sorescu,sau pe mai multi bani decat tot lotul lui Dinamo,asa ca mergeti si dormiti linistiti si nu mai dati dovada de prostie! Si pe 1 milion daca pleaca,tot e o tinta imposibila pentru voi .

Ba prostule, ce legatura are Dinamo cu mitomanul Becali ?Gazaeev a spus de aseara ca a cautat pe site-urile din Turcia si nicaieri nu se spunea de transferul lui Morutan !

steaua1986.
steaua1986.  •  24 August 2021, 15:36
Postat de ilie34 pe 24 August 2021, 15:03

Talpan a castigat campionate ca a fost pana in 2016 la meciurile FCSB ( STEAUA ). Probabil pentru ca dadeau fursecuri gratis

Pleaca ba prostule.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează